| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
nie moge zapomnieć.... !!!
Autor Wiadomość
anett130 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 21:07   nie moge zapomnieć.... !!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cze wszystkim i z góry dziękuje za komentarze!!!
więc tak na wakacjach byłam z moją siostrą Anią-ruda byliśmy u babci była też tam jedna nasza siora Monika-gruba byliśmy na ognisku z dwoma kolegami Damian-borys i Przemek-chudy wypiliśmy po dwa piwa w 2 godziny zdobyłam borysa przytulałam się z nim całowałam czułam w tedy coś do niego a w tym czasie moje siory biły się o chudego gdy była następna okazja też my poszli w tedy odpiło mi coś do głowy i jak borys się do mnie zbliżał to ja się oddalałam i w tedy popełniłam wielki błąd bo nie dałam mu szans i od tamtej pory mnie nie lubi niewiem czy to dlatego ale mnie nie lubi ale ja coś nadal do niego czuje i jak ja mam o nim zapomnieć we wrześniu znowu tam jade znowu go będe widzieć jak zareaguje czy będzie lepiej tego nikt niewie czekam na komentarze pa pa pozdro dla wszystkich!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1662498
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sądzę, że dobrze zrobiłaś. Może to był jakiś głupi bodziec, przeczucie (że nie chciałaś się do niego zbliżyć)... Ale nigdy nie wolno zmuszać samego siebie do zbliżenia się do drugiej osoby.
Jeśli on nie może tego zrozumieć, jest jeszcze niedojrzały. Poza tym, skąd wiesz, że Cię nie lubi ?
Myślę, że jak pojedziesz tam we wrześniu, to możesz do niego zagadać, zapytać się, czy jest na Ciebie obrażony, jeśli tak, to o co. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe a może po 2 piwach byliście nie trzeźwi Very Happy (żart;) )
Powiedz mu, że Ci na nim zależy... że wtedy nie byłaś gotowa(choć nie wiem na co:P) i czułaś się nie swojo.

pozdrawiam

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Vandit Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to normalne =] Ten Twoj kolega poprostu skorzystal z okazji i mozna powiedziec, ze Cie "wykorzystal" w pewien sposob. Spoko, bedzie dobrze. To napewo nie bedzie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja w Twoim zyciu.

Odpowiedz do tematu