Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2004 21:43
Ja zagłosowałam na horrory...uwielbiam je... ale także lubię filmy dokumentalne i westerny.
Kiedyś jak byłam młodsza gdy oglądałam jakis chorror gdzie duch straszyl jakąś rodzinę to trzęsłam portkami i bardzom mnie to ciekawiło....a teraz horrory gdzie duch straszy kogos tam są moim zdaniem dla amatorów , wolę np. o Rekinach lub Ptakach Hickoka - najsłynniejszego reżysera horrorów ( chyba przekecilam troszkę nazwisko)
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2004 21:47
Ja lubię thillery i katastroficzne... Lubię też niektóre [podkreslam - niektóre ;P] horrory i komedie ;]
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2004 21:50
Nina_006 napisał/a:
wolę np. o Rekinach lub Ptakach Hickoka - najsłynniejszego reżysera horrorów ( chyba przekecilam troszkę nazwisko)
Eee... "Ptaki"? I to ma być straszne? Uśmiałam się jak nigdy, kiedy to oglądałam XDDDDD Taka bajka i bez efektów żadnych ;] Kiepski film, oj, bardzo kiepski ;]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 15:01
Jeśli już mowa o horrorach to polecam "Wywiad z Wampirem". Leci dzisiaj o 22.35 na Tvn-ie bodajże. Jutro po południu "Gremliny rozrabiają" na Tvn-ie.
Pułkownik-oglądałam,oglądałam ale już po Twoim poście(niedawno było).
A dla wielbicieli koni- w środę po 15 ileś "Twarda sztuka" i niedługo (nie pamietam wąśnie czy we wrześniu czy ogólnie w jesieni) "Zaklinacz KOni"!!