Mam problem... Dosyć nietypowy ... Otóż odziedzicczyłam po rodzicach .... grube palce... No ja nei wiem co z tym zxrobić... Nie mogę nosić pierścionków, bo jeśli jakiś jest ładny - to z reguły jest na mnie za mały ... a nawet jak mam jakś dobry - to wyglądam w nim strasznei - moja palce są brzydkie ... Co z tym zrobić ??
Z góry thx za odpowiedź
Anonimka
Z palcami wiele nie zrobisz - to sprawa genetyki.
Możesz natomiast rozglądać się za większymi pierścionkami. Wiem - teraz kłopotliwe, ale w przyszłości możesz skorzystać z usług jubilera - powiększają oni pierścionki.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 02 Maj, 2003 19:06
Szczerze mówiąc Anonimko, czy muszisz koniecznie nosić pierścionki ??? Czy nie wystarczy ci tylko obrączka . Teraz pierścionki nie są w modzie... Dziewczętom lepiej jest w medalikach, delikatnich łańcuszkach, czy kolczykach... naprawdę !!!
heh moze nie namiejscu pytanie ale coz
Ile wazysh ???
Anonimka Gość
Wysłany: Sro 21 Maj, 2003 17:41
Maciek napisał/a:
heh moze nie namiejscu pytanie ale coz
Ile wazysh ???
M+Pytanie, fakt - nie na temat ...
Do kogo to było ??
Thx za odpowiedzi, ale no wiem...
Kolczyków jeszcze nie noszę ... (nie bdę ukrywać - nie mam jeszcze przekłutych uszu)...
Dzięki:*
Jesteście wielcy :*
Anonimka:)
No..., genetyki się zmienić nie da, niestety, ale doceń to co masz ładne, np.: włosy. Jeżeli będziesz gadać tylko o tych palcach, to inni będą je tylko widzieć, zamiast tyc twoich zalet. To dbaj o to co jest u ciebie zaletą, i pogodź się z losem.
Maciek: Waga naprawdę nie ma tu nic do rzeczy!
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
To sparwa genetyki musisz się z tym pogodzić nie da się tego zmienić. Sa bardzo rózne rozmairy pierścionków więc napewno znajdziesz jakiiś dla siebie Najwazniejsze jest to żebyś sie zaakceptowała
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."