Wysłany: Sob 04 Wrz, 2004 22:29 NIESPODZIANKA DLA PRZYJACIÓŁKI!!!!!
moja przyjaciółka ma za nie długo urodziny!!! i chce jej zrobic niespodzianke!!! własciwie jakis prezent taki fajny tylko nie umiem nic wymysleć!!! POMOCY!!!!! prosze o prppozycje!! albo moze powiedzcie czy wy kiedyś zrobiliście przyjaciułce niespodzianke i bardzo bardzo sie cieszyła!!! DZIEKI Z GÓRY!!
Najlepiej kup jej jakiś śmieszny drobiazg. A może Twoja przyjaciółka coś kolekcjonuje i czegoś jej brakuje do swojego zbioru??? Dyskretnie dowiedz się!!! Pozdrawiam!!! Pa! I życzę wszystkiego najlepszego Twojej przyjaciółce!!!
_________________ Nie myślcie o mnie źle
Widać nam chodzi nie o to samo...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 05 Wrz, 2004 15:02
Ja jak chce zrobić przyjaciółce niespodziankę to np. owijam mały cukierek w chusteczkę higieniczną,potem w kartkę,następną,następna.... Aż się zrobi kula dość dużych rozmiarów(co jakiś czas szczelnie obwiązuję to taśmą) zapakowuje w ozdobny papier. Ładnie zapakowuje,żeby wyglądało jak prezent. Oprócz tego kupuję jeszcze jakiś prezzent(zalezy od niej mogą to być np. słodycze,książka,misiek...) i kartkę