| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
DZiewczyna - Nigdy was nie zrozumiem ...
Autor Wiadomość
OskAr Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 10:00   DZiewczyna - Nigdy was nie zrozumiem ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam
Ja mam taki problem :
Przed wyjazdem na wakcje miałem dziewczyne ,wszystko było ok powiedział bym nawed bardzo zawsze spacer był kończony długim namietnym pocałunkiem, niestety ja musiałem wyjehać zagranice (Francja) a ona została w kraju ,Tydzień po moim wyjezdzie pojehała do miasteczka w którym kiedyś miała chłopaka no i ja poszedłem w odstawke ..Sad Po moim powrocie przyszła do mnie zaczeła przepraszac ze to zrobiła i wogóle .. Nic jż nie było tak jak przed wyjazdem nie spedzalismy juz ze soba tak dużo czasu nie było już pocałunków
wkońcu doszło do tego że zerwaliśmy ze soba ... Teraz ta dziewczyna hce do mnie wrócić bo tamten koleś ja zranił ... Ale ja niewiem czy jej na to pozwolić bo drugi raz niechce cierpiec przez nią
Co powinienym zrobić ??
Ma ktoś jakieś pomysły ..??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym tego nie wybaczyła jak bym była na twoim miejscu..poprostu sobie w kulki leciała...Ale jak ją kochasz to już twoja głowa w tym wszystkim.. ja bym niewybaczyla brzydko mowilac w h*** sobie poleciała a tamtem juz jej nie chce to leci do ciebie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:47   

och ......... ja chyba też jej nie rozumiem a na ile ty tam pojechałes???????? pomyśl moze te uczucie ktore was laczylo uda sie naprawic?????
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie było mnie 3tygodnie ... Ona była tam 2 ... po powrocie nasze zerwanie "wisiało" w powietrzu .. Niewiemco teraz zrobic ..;(
Powrót do góry
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 11:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli ją kochasz...To samo serce Ci podpowie ...Ale musisz sprawdzić czy ona Ciebie kocha!!!Bo gdy jest łatwa i bieże byle kogo aby tylko mieć chłopaka to olej ją a gdy ją kochasz się odkochaj...
PozdroofFqa..życzem powodzonqa Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 11:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem powinienes jej wybaczyć.
Dlaczego ?
Proste... wiadomo ty jeśli jej nie wybaczysz sam będziesz cierpiał że tak wybrałeś .
Nie zapomnisz o niej i ciągle będziesz myślał co się z nią dzieje itd.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pusqa to był dobry text : "to sie odkochaj" - Tego sie nieda od tak ..
A szyszka ma racje - ciągle o niej mysle i chciałbym zebyśmy znów byli razem ale boje sie ze sie drugi raz zawiode ..
Wczoraj z nia rozmawiałem .. było nawed ok, pogadalismy szczeze (hyba) poraz którys minie juz przeprosiła ..
Ale ja nadal niewiem co mam zrobic ..;( Confused
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 11:34   ...

6-latek Question Nie wiem czy ty czasem nie zmyślasz bo ja pierwszą dziewczyne miałem chyba jak miałem 10 czy 11 lat, ale 6 ?!?!?!?! no ja nie wiem Question
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gosh ludzie doczepiacie sie szczegółów!!! on moze sie pomylił i zamiast 88 napisal 98? każdy człowiek popełnia błędy więc odpowiadajcie na pytania a nie piszcie 10 razy "on oszukuje!" =/ to jest bezcelowe...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy człowiek zasługuje na drugą szansę...ona też...może popełniła ten błąd...człowiek uczy się na błędach...ona wie co to znaczy i co zrobiła...i pewnie drugi raz tego błędu nie popełni...a skoro ty ją dalej kochasz...to co...chcesz cierpieć że się nie zgodziłeś? Będziesz sobie to długo wypominać...a tak to macie drugą szansę...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przebacz jej Exclamation Exclamation Exclamation
Jeśli ci na niej zależy to się nawet nie zastanawiaj Mr. Green Love
Powrót do góry
Keska Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej, PuśQa, to w twoim podpisie, to było do mnie?? ://

Cześć wszystkim! Jestem tą samą Keśką, tylko że nie mogę wejść do mojego starego konta i założyłam nowe!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znowu ... :/ Pusqa ten skrypt jest zabroniony teraz ... usun go . Keska eh .. nei chce mi sie Tobie tlumaczyc :p Moze ktos inny Ci wytłumczy ... ale nie ma takiej potrzeby
Powrót do góry
Sova Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 15:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym na twoim miejscu nie dawał jej kolejnej szansy bo wygląda jakbyś był rezerwowym chłopakiem. Jak znam życie to jak znajdzie sobie kogoś innego to nawet nie będzie się zastanawiała i odejdzie. A ty znowu przeżyjesz tą samą historię co teraz.

Numer Gadu-Gadu
1144893
Dagwomen
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 18:13   

Ja bym na twoim miejscu nie dała jej drugiej sznsy. KIiedy ciebie nie było, to ona zamiast cierpierć bujneła sie w drugim.Przyjechałeś ona cie kocha i traktuje cie jak rezerwowego,.Przebaczysz jej, będzie wielka miłość... a potem to może sie znowu powturzyć. A ty bnędziesz przesto cierpieć. Ale nie wiem może to sie nie powtórzy i będziesz cierpiał bo tej szansy jej nie dałeś?Mało ci poradze, ale RÓB CO PODPOWIWDA CI SERCE NIE UMYSŁ!!!
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu