| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Na nic mi nie pozwalają !!!
Autor Wiadomość
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 08:58   Na nic mi nie pozwalają !!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej ! Moi rodzice na nic mi nie pozwalaja Crying or Very sad Z ledwością przekonałam mamę żeby pozwoliła mi zrobić sobie drugą dziurkę w uchu. Chciałam zrobić sobie pasemka (blond) też mi nie pozwoliła !!! Chciałam mieć tatuaż z henny ale co też mi nie pozwoliła !!! POMÓŻCIE jak mam ją przekonać ?!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2071312
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 12:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też przekonywałam mame zebym miala 2 dziurke w uchu..wkoncu powiedziała twoje ucho twoja sprawa zzebys potem nie zalowala ... pasemka blond ok! ale to twoje wlosy...zrobila pare ale z niechcecia..powiedziala ze mam ladne wlosy a je tylko marnuje...tatuaz nie chce nie myslalam...zalezy ile masz lat...mysle ze jak bedziesz miala z 16-18 to pozowli ci! a jak masz z 12 to ekhm..niezbardzo nie wiem jak masz przekonac :>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PuśQa ale tatuaż z henny to nie jest taki zwykły tatauaż. Jest malowany specjalną henną, tatuaż wyglada jak prawdziwy,ale schodzi po ok. 2 tygodniach. Robiłam sobie cos takiego nad morzem.
To,że mama zabrania Ci pasemek, kolczyków,tatuaży to nie znaczy od razu,że na nic Ci nie pozwala. Przecież nie siedzisz przywiązana do krzesła w piwnicy Wink Mama nie chce Ci "niszczyć" włosów, lub uważa,że jesteś jeszcze za młoda. Moja siostra też długo namawiała mamę na drugą dziurkę w uchu ale w końcu mama uległa. Penwie Twoja mama nie chce,żebyś wygladała jak jakiś "luj", a w dwóch dziurkach to tak dziewczynie ładnie i w ogóle...Co do tatuaża- mama penwie nie ma przekonania do takich tatuazy, bo nigdy nie widziała, jak to się tak naprawdę odbywa itp. Nie przejmuj się, nie jesteś jedyną dziewczyną na świecie,któej rodzice nie pzowalają zrobić pasemek, dodatkowych dziurek w uchu czy tatuażu z henny. Poczekaj jeszcze rok czy dwa, istenieje większe prawdopodobieństwo,że Ci pozwoli Wink .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 08:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dodatkowe dziurki w uchu...ehhhh mi mama nie pozwala WOGÓLE przekuć sobie uszu Evil or Very Mad Crying or Very sad

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uuu... współczucia... WOGLE nie przekłuwać uszu!!!!!!!!!

Broken inside.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3003350
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajremonka no bez przesady ... Co daja przebite uszy ? To nie taka tragedia jak ktos nie ma przebitych ... Ja =D nie mam [rzebitych .. i sie ciesze ... Nie chcialabym miec tak jak moja qzynka .. tak jej sie potem to wszystko babrało Confused . A poatym wogule nie chce miec =D
Powrót do góry
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra, sorry... Embarassed po prostu mam 3 dziurki i w tych tematach trochę mnie ponosi Embarassed Embarassed Embarassed

Broken inside.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3003350
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:10   

Ja mam dużo dziurek Rolling Eyes
Już o tym pisałam - kiedyś.

Wg. mnie, mama chce dla ciebie dobrze, żebyś wyglądała w miarę normalnie.
Nic takiego się nie stało. Wink Porozmawiaj z mamą. Wink
Powodzenia Kwiat
Powrót do góry
homyck Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 08:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
Ja mam dużo dziurek Rolling Eyes
Już o tym pisałam - kiedyś.

Zawsze wiedziałem, że jesteś dziurawcem ! Mr. Green

Ktoś
Gość
PostWysłany: Czw 07 Paź, 2004 14:56   

No sorry na takie zeczy ci nie pozwala a mi nie pozwala byc do 20:30 na polu sorry dziewczyno mylisz fakty
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 07 Paź, 2004 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez chcialam pasemka i moja koleżanka se zrobiła teraz w roku szkolnym ma kłopoty.....tatułaż czemu nie....mi tez by nie pozwolili.....druga dziurka w uszach yyyyyyy mi to niepotrzebne

pokaż swoim rodzicom że jestes odpowiedzialna może wtedy ci pozwola Wink Very Happy
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 07 Paź, 2004 16:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rada:
Poprosu zrezygnuj z 2 dziurki, tauazu i pasemek.
Przecie nie jest to tak bardzo potrzebne, a i bez tego nie powinnaś się czuć gorsza, czy coś...
Przeciez na większość innych zeczy mama ci pozwala...
Musisz się zadowolić tym co masz.

Mozesz tez powiedzieć mamie, ze masz duzo fajnych kolczyków, a tylko 2 dziurki w uszach Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 15:07   

Panie Ktoś - Nie odnawia się starych post,ów nawet jeśli jest się Gościem.

Ja jak miałam przekłute uszy to mi kolczyki do uch wpadły i miałam je wyciągane operacyjnie.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika napisał/a:
Ja jak miałam przekłute uszy to mi kolczyki do uch wpadły i miałam je wyciągane operacyjnie.

Jak to mozliwe ? to jak Ty te kolczyki zakladałas ? Do ucha ?
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu