| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Upławy???
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 15:52   Upławy???

Wiem,że taki temat już być może był,ale napisze tak dla pewności:Zauważyłam,że moja wydzielina śluzowa dzisiaj ma taki "kwaśny" zapach ;( Kolor jest taki jak zwykle czyli jasno-żółty.Czy to mogą być upławy??????????????????
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwaśny zapach o niczym jeszcze nie musi świadczyć. Zaobserwuj lepiej kolor-dobrze,z ejst taki jak był,jeśli ejdnak będzie się zmieniał jak najszybciej powiedz mamie. A zapach wydzielina ma zawsze-i jeśli jest ona "normalna" to też nie jest on przyjemny,jeśli jednak wydzieline czujesz na odległość to też nie dobrze.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 22:01   

Może to nie na temat, ale taka drobna rada - jeśli wydzielinę będzie za bardzo cuć kup wkładki higieniczne zabijające zapach, albo perfumowane (takimi jakimiś specjalnymi) Subtelle się chyba nazywają.
Skoro kolor jest ten sam to chyba nie upławy, ale skoro zapach nie jest zbyt przyjemny i to bardzo to może być coś innego. Staraj się zaobserwować tą dziwną zmianę.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu