| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jaką sieć??
Autor Wiadomość
aguSia

PostWysłany: Czw 02 Wrz, 2004 15:53   jaką sieć?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pewien PROBLEM. Ostatni chcę się przeżucić na inna sieć w moim komie, ale fakt faktem nie wiem na jaką. Czy moglibyści mi opisać jaka jest najkorzystniejsza, bo wiem że np. Idea Pop ma dośc tanie SMSy i minuty ale za to słaby zasięg i możana ją obsługiwać tylko w dużych miastach..

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Wrz, 2004 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akurat trafiłaś w odpowiedni dział Rolling Eyes No więc moja siostra ma Plusa i też chce zmienić. Prawie 10 zł zeszło jej nie wiadomo jak a mając prawie 2 zł na końcie już nie może pisac sms-ów. Sms-y ma za 50 gr a minutę rozmowy często nie za złotówkę, a za dwa złote. Kieyd byłyśmy nad morzem zasiegu w ogóle nie miała. Musiała co chwilę wyłanczać i włanczać telefon.Chce zmienić na POP-a. Ja akurat mam Idea POP. Zrobiłam sobie Nowego Popa(kosztowało mnie to 40 groszy) i teraz mam sms-y za 20 gr i sekundowe naliczanie. Wcześniej miałam sms-y za 40 gr i bez sekundowego naliczania. Chociaż przyznam...zasięg słaby,ale nie tak jak w Plusie. Dalej-Era. Nie można pisac sms-ów z Internetu, ale zasięg ma chyba najlepszy. Na cenach się za bardzo nie znam. Heyah-też nie można pisać smsów z Internetu. Często powtarzają się numery Rolling Eyes Tzn. koleżanka mojej siostry kiedys dzwoniła do koleżnaki i dodzwoniła się do jakiegoś faceta...A na pewno numer miała poprawny. Jest sekundowe naliczanie a smsy nie wim ile kosztują...
Ja na Twoim miejscu wybrałabym Idee POP, ewentualnie Heyah.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Wrz, 2004 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam mam plusa i mam sms-y do wsyzstkich sieci za 29 goszy a minutkę za 80 groszy =P i mam na kartę =] a na jakś? najlepiej przejżyj oferty wszystkich operatorów sieci (przepraszam że nie napisalam więcej ale baaaaaaaaardzo sie śpieszę napiszę póxniej)

Numer Gadu-Gadu
2891618
aguSia

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 2004 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzięki za rady. No ja tak właśnie o Idei myąlałam. Przerobię sobie koma za grosze i właduje starter za 25 zybli. Dzieki i pozdro;)

Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do sieci komorkowych.
Plusa nie polecam czesto nie ma zasiegu.
Era - drogie uslugi.
Heyah - tania czasami bywa ze nie ma zasiegu
Idea - moim zdaniem i z ankiet przeprowadzonych wynika ze jest najlepsza, lecz powazna konkurencje ostatnio stwarza heya ale osobiscie posiadam IDE i nie narzekam na zasieg, na wsi wszedzie jest, czasami nie ma ale zadko to sie zdarza Wink a wiec moim zdaniem IDEA ROOLEZZ !!! Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 22:15   

IDEA nad morzem może ma słaby zasięg, ale ja mieszkam w górach i czasem se robie wypady gdzieś na wyższe szczyty z dala od cywilizacji jak to góralkę ciągnie i tam się sprawdza IDEA o wiele lepiej od innych sieci. A po za tym nowy POP jest bardzo korzystną ofertą. Zmieniłam za opłatę jednego SMS i już po chwili (wykonaniu telefonu) mi się zwróciło, a teraz zyskałam o wiele więcej niż wczesniej. Polecam IDEĘ - (nowy) POP
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 08:03   

Heyah wszyscy maja nie dlatego, ze jest jakas szczegolnie tania ani nic... Jest po prostu modna, heh Rolling Eyes
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu