| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zazdrośnice
Autor Wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:16   zazdrośnice Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej! od 1 września poszłam do nowej szkoły.... tzn to jest nowo wybudowane gimnazjum i od teraz chodza tam ludzie z całego mojego miasteczka (a prędzej tak nie było) no i ja w tej szkole mam dosyć dobre powodzenie u chłopców tylko ze moje koleżanki nie mogą tego znieść! ciągle mi dogryzają...że to ja się im oddaje, że oni sami nie wiedzą na kogo się patrzą, że i tak jestem najbrzydsza i wogóle takie teksty Crying or Very sad ja nie wiem czy one mi zazdroszcza czy sa takie złośliwe Sad ale ciężko mi jest to znosić...nawet jak rozmawiam na przerwie z jakimś chłopakiem to jak jakaś dziewczyna przechodzi to od razy to musi jakoś źle skomentowaćSad czemu tak jest:( nie moja wina że chłopcy mnie lubiąSad co ja mam na to poradzićSad

ps...witam ponownie...dawno mnie nie byłoSmile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprostu nie zwracaj na nie uwagi ... Kiedys dziewczyny z klasy tez mi tak gadały .. Nie zwracałam uwagi ... Potem uczepily się mojej przyjaciolki ... Tez je olała Wink . I juz mam spoqj =]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:31   

Nie martw się Wink
Czasami tak jest - inni nie mogą znieść, że ty masz szczęście.
Postaraj siępogadać z nimi, dlaczego tak cię traktują. Jeśli się nie uda, unikaj ich, albo traktuj jak powietrze Wink

P.S - Malvina, gdzie twój avatar? Wink
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:31   

Malvina dobrze mówi. Po prostu olej. To najlepszy sposób, w końcu wrednym koleżankom odechce się Tobie dogryzać. Nikt nie jest aż tak wytrwały w tej swojej wredocie, to się w końcu znudzi ;] Albo poszukają następnej ofiary, albo dadzą sobie z tym spokój ;]
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion mialam sobie nowy dac ale miał za duży rozmiar =P . A tego szczurka już zgubiłam ;p Moze jeszcze dzisiaj pojawi się nowy =D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu