http://dziecionline.pl/forum/album.php .Lub po prostu w prawym górnym rogu klikasz "Album". co prawda nie ejstem Kamix,ale pozwoliłam sobie odpowiedzieć
Przejrzalam wszystkie Twoje zdjęcia panienko_wierzbo i są one spoko. Lbię takie zdjęcia z nienacka// Moim zdaniem widać ze jestes osobą z poczuciem humoru i na pewno bardzo ładną.
P.S. Pasujesz do tego chłopaka:D
loooooooooooooooooooool a mnie rozwaliłaś tym txtem z tym chłopakiem =P już mi to ktoś mówić =OO ale to esjt moj kumpel z kalsy i robie se z nim jaja zawsze =D masz rację jestem osobą z poczuciem humoru =] idzie wyczuć? hehe miło mi =] i dziękuje za wszystkie komplenety
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
hehe dzieki, a na tym zdjęciu to prawdopodobnie patrzył na kartkę którą trzymałam w ręku =P ale ja tam nie wiem, każdy kto widzi to zdjęcie mówi że on mi zagląda za bluzke =P
Otwieracz Gość
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2004 19:00
Trochę Przybylską przypominasz (tę aktorkę), tyle że brzydsza jesteś.
Mimo to nie martw się, wyrobisz się (miej nadzieję).
hehe dzieki =] wszelką krytykę przyjmuję z nalezytym spokojem i wogóle =D kazdemu powoda się co innego =] a że jeste brzydka to nie moja wina pozdrawiam
panienko_wierzbo otwieracz nie ma pojęcia co mówi. Ty podobna do Przybylskiej i jeszcze brzydsza od niej?!!!!?? Chyba jest ślepy. Nie widzę zadnego podobieństwa , a pozatym nie porównuję kobiety, która ma dwadzieścia parę lat z nastolatką. Wiadomo ze młodsza jest ładniejsza
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 20:26
A mi Maslowska troche przypominasz, Wierzbo Ale spoko, spoko, ladniejsza jestes
Fotki Marcina:
1 zdjątko - Ładne. Jesteś bardzo przystojny! Heh...
Czy to Twój dom? Bardzo podobny do mojego ! ! !
2 fotka - Wow! Bryka super ! Twoja?
3 - fotka - Jak na 7-latka zdjęcie wyszlo w miare dobrze.
Wklej te zdjęcia do naszego albumiku
Weronika Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 14:40
Marcin ładnie wyglądasz nie ma co...
Ja nie mam jak wstawić swoich fotek bo nie mam strony www.
Wrazie czegoś mogę mailem przesłać