Przepraszam za długi czas bez odpowiedzi, ale chcę, aby moja odpowiedź była kompenetna. Muszę więc skonsultować się z odpowiednim lekarzem. Obiecuję odpowiedzieć najpóźniej jutro.
Po zajściu w ciążę kobieta nie powinna mieć już okresu ani żadnego innego krwawienia. Krwawienie jest oznaką nieprawidłowości (patologii). Jeżeli takie krwawienie występuje należy skontaktować się z lekarzem (ginekologiem).
Czasami zdarza się, że po porodzie u noworodka (dziewczynki oczywiście) pojawia się niewielkie krwawienie. Jest to związane z gospodarką hormonalną i po kilku dniach ustaje.
deg a ja mam takie pytanie: Jakie jest prawdopodobieństow zajścia w ciążę przez moją dziewczynę gdy kochałem się z nią w dzień okresu [wczesnym rankiem] a juz wieczorem tego dnia dostałą okres. PRosze o kontakt mailowy: mako-giteam@o2.pl
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 02 Sie, 2004 17:05
Mako-nie ma żadnego prawdopodobieństwa,że Twoja dziewczyna jest w ciąży. Przeciez sam napisałeś,że jeszcze tego samego dnia dostała okres, więc wszystko jest w porządku.