Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2004 13:00
a mnie rozumie chyba 2 czy 3 osoby, które są podobne do mnie zaintersowaniami, charakterem itp. z kazdym trzeba potrafić się dogadać ;] nie martw sie będzie dobrze
pozdrawiam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
*Neona* -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2004 15:46
A z czym dokładniej masz problem, Kacprze? Czy mógłbyś trochę szerzej wszystko opisać? Może postaralibyśmy Ci się jakoś pomóc?
PS: Mnie też rozumie niewielu ludzi - tak naprawdę mogłabym chyba ich zliczyć na palcach jednej ręki... Ale czuję, że już wkrótce to się zmieni
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2004 17:41
Mnie rozumie tylko moja przyjaciółka (chociaż w niektórych sytuacjach też nie)...
Mnie przede wszystkim nie rozumią rodzice... a szkoda, bo nie chciałąbym żeby w niektórych sprawach byli dla mnie wrogami
No, ale podstawa to nie załąmywać się ! Spoko, będzie dobrze !
P.S. Jak chcesz, to pogadamy na moim GG (5434195)
tina Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 11:05
nio wlasnie nie przejmuj sie swiatem rob co chcesz wolny kraj.... ja tak robie
MrOcZeK Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 11:36
Nie przejmuj sie tak mocno, postaraj sie z karzdym być w zgodzie i moze będzie OKi.W karzdym bądź razie trzymam za ciebie kcuki, i mam nadzieję że wkrutce będziesz rozumiany przez wsztstkich. Pozdrowienia
Tavion Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:17
Czasami jest tak, że ludzie nie rozumieją innych, o odmiennych poglądach, zainteresowaniach etc.
Nie wiem co mam ci na to odpowiedzieć. Ale wiem, że na pewno znajdziesz grupę osób, która będzie cię akceptowała takim jakim jesteś
Spróbuj pokazać się z tej <i>dobrej</i> strony
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:52
Ja mam 14 lat i chyba też mnie wiele osób nie rozumie
Ale nie jest tak źle - tylko czuby nie wiedzą o co chodzi
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 22:33
Ja mam 12 lat a rozumie mnie tylko jedna osoba z która przebywam dużo czasu nie tylko w szkole z nim siedze ale idziemy raszem na deske czy do kina lub zapiekanke spędzamy ze sobą dużpo czasu i nawet sie rozumiemy Ale reszta to ,NieDojrzałeBobki, =D Lecz w grupie np. kiedy z dziewczynami i z kilkoma kolegami siedzimy na ławce na przerwie wsyscy zachowują sie tak stucznie :/ a tak gdy osobno się z nimi spotykam sa całkiem inni
Moze jesteś człowiek o zbyt prostej psychice by być nie rozumianym, ale ja naprawde mam niezły mętlik w głowie, ale z kilka osobami się dobrze dogaduje, ale nie mogą mnie zrozumieć, bo znajdujemy się w innej sytuacji.
A bloga już mam
Mój piękny blog