Zwierzaki !!
Gwiazda jest dość nudna... Trzeba postępować po kolei według regół żeby być gwiazdą.
A zwierzaki są super...!!!!! Fajne jest to, że można mieć ogródek i być rolnikiem
Wsio...
Ja też sę kupię 2. Zapowiada się jako super chicior !!!
Ja mam nowiuśki, bardzo dobry komp, ale nie jak coś duużego ściągam z neta to po 1:
Nie chce mi wejść i są różne problemy, a po 2:
Strasznie dłuugo się ściąga...
Tavion Gość
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 11:01
Ale Abrakadabra jest naj-naj. A szczególnie jak połączysz Gwiazdę, Zwierzaki i Abrakadabra. Wtedy możesz stworzyć fajne czary -np. zamienianie psa/kota w człowieka, a w gwieździe kryształ powiększający sławę o 2 gwiazdki
Uwielbiam to.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 11:14
To miło, że wkońcu ktoś się ze mną zgadza, ze zwierzaki sa lepsze
A co do tego, ze slabo ściąga to nie aż tak zależy od tego, czy masz nowy czy stary komputer, ale od transferu jaki ci operator dał. Im więcej płacisz za neta u niego tym więcej masz... chyba, ze znasz znajdziesz tańszego i szybszego
Ściągnąć Bitorenta to jeszcze nie wszystko trzeba go skonfigurowac, znalzlem w necie niezla lekture na teamt tego programu poczytaj http://komputery.katalogi.pl/temat449/ sa tutaj chyba nawet linki do downloadu.