| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
LAPSIAK
Autor Wiadomość
ILONA 13
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 17:27   LAPSIAK

bO ZAKOCHAŁAM SIĘ W JEDNYM CHŁOPAKU ALE MOJA KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA ŻĘ TO LAPSIAK . iCO JA MAM TERAZ ZROBIĆ
Przejdź na dół
Spanielka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej
Jeżeli naprawdę go kochasz to nie słuchaj komentarzy swojej kolerzanki Wink
A tak wogle to co znaczy LAPSIAK ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 17:59   

Wytłumacz nam co to lapsiak Wink

Zgadzam się ze Spanielką. Jeśli go kochasz, to nie słuchaj się koleżanki. Może wam tylko narobić kłopotów Wink
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 18:33   

Hm... Jej chodziło chyba o "lapsa" [czyli człowieka niezbyt rozgarniętego, o ile dorze poinformowana jestem;)]. I w ogóle myśle, że ten post to kolejny żart, ale może ja jestem już przewrażliwiona na tym punkcie... Confused No ale, co z tego, że koleżanka uważa, że ten chłopak to idiota itp.? Będziesz się sugerować opinią koleżanek w wyborze chłopaka? Tak się nie da, nawet jeśli bardzo byś chciała. Zresztą, wg mnie to jest chora "selekcja". Pozdrawiam. Kwiat
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 19:33   

Jasne Wink
Koleżanka mogła tak powiedzieć z wielu powodów.
Np. chłopak jej się podoba, a zauważyła, że ty go kochasz.
Jest zazdrosna i chciała ci wmówić coś przykrego o nim.

Wiesz jacy bywają ludzie. Nawet najlepsza przyjaciółka może okazać się zaciętym wrogiem.
'Przyjaciół poznaje się w biedzie' - to się sprawdza Wink
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 19:36   

Dzień dobry.
Mnie też to podpada żartem, ale może oboje jesteśmy przewrażliwieni. Więc...Ja nie widzę problemu. Co z tego, że koleżanka tak uważa? Wyrób o chłopaku swoje własne zdanie, nie kieruj się jej opinią. Czy ta koleżanka w ogóle zna bliżej tego chlopaka? Bo poprzez mijanie siebie na korytarzach na przerwie naprawdę nie da się kogoś bliżej poznać...
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... Ja myślę, że Twoja koleżanka nie "uważa". Reakcja dziewczyn jest taka: jakiś chłopak np. kopnie piłkę na boisku i się wywróci, albo jeszcze coś, a one już krzyczą: "Jaki głupek" albo "Ha, ha, ha! Jaki idiota" Oczywiście dzieje się takie coś w wieku do 13-14 lat, czyli kiedy chłopacy i dziewczyny jeszcze wstydzą się siebie i potrafią się oceniać tylko negatywnie. Tzw. wojna płci Smile To, że dziewczyna odruchowo mówi, że to idiota wcale nie oznacza, że tak o nim myśli.

Pozdrawiam,
Keśka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Femme Fatale. To Ty powinnaś wybrać sobie chłopaka a nie przyjaciółka. Nie wiem,czy jest lapsiakiem(cokolwiek to znaczy) ale nie powinnaś się kierować opinią koleżanki. Każdy ma pewnie o nim inne zdanie: niektóre dziewczyny się w nim podkochują,inne sądzą,że to LAPSIAK...Nie musisz mieć takiego zdania jak Twoja koleżanka.
BTW-Własnie ostatnio przerabialiśmy to na polskim. Ten post wcale nie musi być zartem, ale pisany jest chaotycznie,a tak zazwyczaj piszą lub opowiadają coś dzieci. kapujecie, byle tylko to powiedzieć np: "Wiesz, ja dzisiaj widziałam jak Mruczek pił mleczko i mamusi wtedy nie było bo poszła po bułki i on wszedł łapkami do miseczki i wszyscy się śmiali" Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:27   

Em...Wojna płci? 14 lat? Myślę, że trochę wcześniej...Bo 14 lat to ja mam. Wink
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie o to mi chodzi, że wcześniej! Smile W wieku DO 13-14 lat.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 21 Wrz, 2004 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

komentarze innych moga cie naprawde do niego zniechecic dlatego nie sluchaj innych poznaj tego chłopaka Love
lapsiak moze to cos zwiazane z wygladem??? dla mnie to glupie ze dzis ludzie patrza tylko na wyglad przeciez liczy sie dobry charakter i to czy ten chlopak bedzie cie szanowal Exclamation
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 07:25   

Keśko: Embarassed Tak to jest, jak się jeden post niedokładnie przeczyta... Wink Przepraszam.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 16:30   

nie przejmuj sie co kolezanka o nim mowi sama musisz doswiadczyc czy on jest w twoim typie bo ona np go tak nazwała z róznyych powodow ale sama sprobuj...
Powrót do góry
Anyone Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A cio to jeśt lapsiak psze paniom???
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 19:20   

Femme Fatale napisał/a:
Hm... Jej chodziło chyba o "lapsa" [czyli człowieka niezbyt rozgarniętego, o ile dorze poinformowana jestem;)]. I w ogóle myśle, że ten post to kolejny żart, ale może ja jestem już przewrażliwiona na tym punkcie... Confused No ale, co z tego, że koleżanka uważa, że ten chłopak to idiota itp.? Będziesz się sugerować opinią koleżanek w wyborze chłopaka? Tak się nie da, nawet jeśli bardzo byś chciała. Zresztą, wg mnie to jest chora "selekcja". Pozdrawiam. Kwiat

tu jest napisane co to lapsiak
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu