| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Trudna sytuacja
Autor Wiadomość
Zdolowana
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 12:21   Trudna sytuacja

Czesc wszystkim
Mam pewnien powiedzmy, ze nie problem tylko sytuacje ktora nie daje mi spokoju.
Otoz bardzo podoba mi sie chlopak - rowiesnik tylko nie z mojej klasy. W maju bylismy na wycieczce szkolnej tam nasza znajomosc troche sie rozwinela. Za nie caly tydzien dostalam od niego zwyklego maila (chociaz wcale nie podawalam mu mojego adresu!! :) )
z trescia: "czesc co slychac jestem piotrek u mnie wszystko oki napisz co u ciebie pozdro"
Odpisalam mu, potem pisalismy do siebie kilka prawie nie rozniacych sie od siebie maili.
A jesli zobaczylismy sie w szkole to byl tylko "usmieszek" i "czesc".
Kiedys przyslal mi maila w ktorym zwyzywal swoja starsza o rok siostre (ktora bardzo lubie) nie wiedzialam co zrobic wiec nie odpisalam. I tak kontakt sie urwal na jakis miesiac potem po wakcjach znowu szkola i tylko "czesc" na korytarzu. Od niedawna zauwazylam ze Piotrek przyglada mi sie w szkole czasem krzynie siema. Wkoncu zdobylam sie na odwage i od "czasu milczenia e-mailowego" napisala mu wiadomosc w takim stylu w jakim kiedys pisalismy czyli co slychac itd. itp. Mija juz prawie 5 dni a on nie odpisal :( zawsze odpisywal tego samego dnia albo dzien pozniej.Jestem pewna ze ma polaczenie z netem.
Nie wiem co robic czasem mysle ze moze poprostu juz na poczatku tej znajomosci juz mu sie znudzilam...A moze jest zly ze nie odpowiedzialam na tamtego maila ? Ale qrcze jak mialam mu odpisac to by bylo nie fair w stosunku do jego fajnej siostry...
prosze pomozcie mi :(
Ps.Chlopaki tez !
Przejdź na dół
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 13:32   

No tak, popełniłaś mały, aczkolwiek istotny błąd. Nie odpisałaś, bo bałaś się reakcji chłopaka, jeśli broniłabyś jego siostry. Mogłaś odpisać cokolwiek, ale tak, jak uważasz, wcale nie obrażając żadnej ze stron. Mogło to być choćby kilka słów. No, ale - było, minęło, przepadło ;] No ale skoro mówi do Ciebie cześć i się uśmiecha, to niemożliwym jest, by Cię nie lubił czy coś w tym rodzaju. Może ma karę na kompa? Może zmienił adres skrzynki? Albo po prostu rzadziej ją sprawdza od tamtej pory? Czekaj, jestem pewna, że odpisze Smile
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 14:37   

Dzień dobry.
Taak, zgadzam się z Femme Fatale. To był błąd, który został popełniony...i nie można go cofnąć. Naprawić - owszem. Właśnie to robisz. Wink Nie zraziłaś do siebie chłopaka, co raczej widać więc radzę po prostu czekać i mieć nadzieję, że odpisze.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Zdolowana
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 15:04   

Dzięki Femme Fatale i KoT będe czekac i wierzyc ze odpisze...
W koncu wiara czyni cuda :)
pozdrawiam
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 15:38   

Nie ma za co ^________^"
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 19:30   

Nie ma za co, właśnie. Wink Po to tu piszemy, by pomóc. Wink A co do wiary się zgodze, jest bardzo ważna...
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Albo mogło być też tak, że sprawdzał i sprawdzał skrzynkę-pusto to już nie sprawdza.

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... A czy nie mogłabyś na korytarzu szkolnym po prostu spytać się go, dlaczego nie odpisuje, co? Wink

Pozdrawiam!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Odpowiedz do tematu