Wiesz Tavion, na pewno nie w wieku 12,13 lat. Bo taka dziewczyna to jeszcze GÓWNIARA tyle Ci powiem.
Zgadzam się. Miałam co innnego na myśli, ale teraz to nieważne
Odpowiednia chwila nadejdzie wtedy, gdy dziewczyna osiągnie pełną dojrzałość psychiczną i fizyczną.
no właśnie każdy wybiera jeśli nie spotkałaś odpowiedniego chlopaka to jak miałaś stracić dziewictwo???
anett Gość
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2004 19:30 nie zamartwiaj się!!!
cześć napewno jesteś normalną dziewczyną a to że jesteś nie śmiała to nic nie znaczy ja też mam taką sytuacje jak ty ale jestem dobrej nadzieji ale nadzieja matka głupich a matka kocha swoje dzieci chociaż nie zawsze@!!!
Dzień dobry.
O ile dobrze pamiętam masz około osiemnastu lat, więc fizycznie raczej jesteś dojrzała (chyba, że wykazałem się wyjątkową nieznajomością fizjonomii kobiety, co mogło mieć oczywiście miejsce) Teraz pora na dojrzenie psychiczne, i znalezienie takiego mężczyzny, którego kochasz, ufasz mu i jesteś zdecydowana właśnie jemu ofiarować swoją niewinność. To nie jest takie proste...Ale zaczynam mówić już rzeczy powszechnie wiadome, więc koniec.
Pozdrawiam
tylko że właśnie nie potrafie zagadac do żadnego i nie wiem ale chyba sie boje sppotykać z osobami spotkjanymi na gg nie wiem kiedy z tego "wyrosne" inne dziewczyny zaczepiaja cłopaków uśmiechają sie a ja nie potrafie nie wiem czemu moze jestem zbyt powazna bo wydaje mi sie to troszke dziecinne