Powstało forum o gryzoniach, jak i psach/kotach. Lecz z tego co wiem, kilka osób(w tym ja:P) interesuje się końmi. Na tamtych forach, nie ma miejsca na konie... A ja -nie ukrywam- bardzo chętnie bym o nich, i o jeździectwie pogadała....
Zagłosowałam na tak,chociaż raczej bym zagłosowała na "obojętnie",ale nie ma takiej opcji...Cóż...ja sięogólnie raczejh nie interesujęzwierzętami.Po prostu lubięje wszystkie:D
Co do działu o koniach to nie zagłosowałam w tej ankiecie , bo również jest mi obojętne...
Z tego forum znam tylko klacz i mroweczkę które interesują się koniami.
Ale jestem ZA TYM aby powstał dział " Inne zwierzęta " - Tak będzie sprawiedliwie
Tak Klacz,ja też jestem za Inne Zwierzęta. Rzeczywiście Koty Psy i Gryzonie to trochę mało ale po co robić od razu robić nowy dział "konie" jak będą się na nim udzielać 2,3 góra 4 osoby? Naprawdę to nie ma sensu,ale jestem za działem "Inne zwierzęta".
Ale przeciez jest dział Króliki, gryzonie i inne zwierzęta....nie można tam? jak bedzie sie tak bardzo rozdrabniać fora to bedzie tego za duzo A mysle ze nie warto zostawiac forum z gryzoniami i tworzyc nowego z innymi ziwerzetami
Jakiś czas temu było więcej for. Była Akwarystyka/Terrarystyka, króliczki były oddzielnie niż chomiki. Forum Inne zwierzęta też było. Nie było tam prawie postów. Połączyłam te fora w jedno i przeniosłam tam posty. Nie ma sensu robić tego od nowa. Jeśli będzie dużo postów np. na temat koni to żaden problem zrobić wtedy forum i te posty tam przenieść.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc