| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Okres
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 20:29   

Po pierwsze tak to trzeba tampony zmieniać
Po drugie grube podpaski nie znaczy lepsze
Po trzecie jak amsz duże wątpliwości to załóż podpaskę maxi - taką na noc, ale niewiele lepiej będzie, a będziesz się gorzej czuła. Ja nadal jestem za tym, aby kolezanka trzymała drzwi
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tampony można zmieniać do 6 godzin Wink ale to taki mały szczegól wiecie =] a co do tematu jestem za dizewczynami, albo podpaskę maxi albo do kibelka ze znajomą :]

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gość
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 10:27   

he jesteś głupa bo boisz sie iść do łazienki a podpaska ci na 100% przesiąknie ić do łazienki z koleżanką a ona cie popilnuje :?
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 13:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wcale nie musi na 100% przesiąknąć. Nawet mało prawdopodobne aby przesiąkneła bo na dole zazwyczaj jest taka folia. Ale trzeba zmieniac z uwagi na bakterie. Nie bój się chłopaków-po 1 to Twój plecak i nikt nie ma prawa do niego zaaglądać. A jeśli nawet mieli by się z Ciebie naśmiewać to zawsze możesz powiedziec "co nigdy nie widzieliście podpaski" albo coś w tym stylu. Chłopacy są glupi i tyle (oczywiście bez urazy bo nie wszystcy tylko raczej Ci w wieku 12-13 lat pozniej stają sie całkiem fajni Smile). Nimi akurat najmiej się możesz przejmować. A zawsze jeśli masz bluze z keiszenią na zamek tam możesz trzymać podpaske. Ja tak ostatnio zrobiłam, i było dobrze bo nei musiałam brac plecaka do kibla Smile

Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Droga Sami( Mr. Green )
Podpaska może by nawet "wytrzymała" pół dnia(bo dzień ma 12 godzin czyli 6 godzin i by wytrzymała Razz ) ale nie mozna tak tego odbierać,że zmienia się tytlko wtedy,kiedy przesiąknie...Jak już było tu pisane podpaskę trzeba zmieniać dostatecznie często,zeby nie nabawić sie żadnych infekcji.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
AguSia :)) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 01 Paź, 2004 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedy byłam jeszcze w podstawówce i miałam dyżur szkolny od osmej do czternastej (w domu bylam o pietnastej) wzielam sobie jedna podpaske i wytrzymala. Ale nie polecam tego, pol dnia to za dlugo. Normalnie zmieniam co 4 godz. mniej wiecej a do szkoly biore always na noc i luz. I ty tez tak zrob a do kibla pojdz z kumpela tak jak to wszyscy juz pisali.

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu