...Wydaje mi się, że lepiej byłoby powiedzieć to wprost w środku rozmowy, ale tak też nie będzie źle. Tylko potem, gdy do Ciebie podejdzie (choć wcale nie musi tego zrobić), nie uciekaj przypadkiem.
Pozdrawiam
Szczerze mowiąc .... to 75 a moze nawet 80 % dziewczyn by nie powiedzialo wprost. To jest bardzo trudne
Do tematu nic nie dodam
KoT Gość
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 06:15
Malvina napisał/a:
Szczerze mowiąc .... to 75 a moze nawet 80 % dziewczyn by nie powiedzialo wprost. To jest bardzo trudne
Do tematu nic nie dodam
Tak, tego się bałem. A z własnych obserwacji i z praktyki wiem, że płeć mniej piękna lubi wiedzieć na czym stoi, lubi być uświadomiona wprost, lubi konfrontację. A może to ja jestem jakiś dziwny i dziwnych kolegów obserwowałem...
Pozdrawiam
:Edycja: - Zaczynamy schodzić na offtopic
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 13:40
KoT - serio ?? Fajnie wiedzieć
OLUAK - jesteś dziewczyną ?? Przy nicku masz zaznaczone "mężczyzna".
JESTEM dziewczyną i zaznaczyłam że jestem dziewczyna a teraz mam ze jestem mezczyzną ,
JESTEM DZIEWCZYNĄ
DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI I CZEKAM NA NASTĘPNE!!!!!!!!!!!1
byc naturalna i uwierz w siebie:)to pomaga!!a aparatem sie nie martw ja tez nosiułam przez rok i teraz mam sliczne ząbki:)opłaca sie!!wiec głowa do góry!!!
_________________ Twój wzrok blady, zamglony,
miłością obdarzony
Jak marzenie niespełniony,
wciąż oddalony i zaćmiony
Niczym szczyty górskie
zaśnieżony, zaciekawiony
Naprawdę inny, wyjątkowy..
po prostu w moje serce złowiony
KoT Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 07:27
Witam.
Pussi, proszę, nie odkopuj starych tematów. Na górze jest data.
Pozdrawiam