Mialam dostac okres niecale 2 tyg temu i jescze nic nie mam!! Co prawda w dzien "teorytycznego " dostanie mialam straaaasznie duzo wydzieliny sluzowej, czy tak moze wygladac miesiaczka (:zamiast krwi duuzo wydzieliny) bo ja mam okres od roku i wiem ze moze byc nieregularny ale bez przesady, prosze o odpowiedz
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2004 19:17
moze byc nieregularny nawet po 3 latach. Spox niedlugo pewnie dostaniesz. A powiedz może ile masz lat. Pozatym miałas zaawsze regularny? nawet jeli to i tak możliwe ze czaasem się spuzni. Nie przejmuj się
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2004 14:54
Akacja12 ma rację. Przez pierwsze 2-3 lata (a czasami nawet dłużej !!) okres jest nieregularny. Może się pojawiać raz na dwa, trzy miesiące. I nie ma w tym nic niepokąjcego A śluz - nie zastępuje okresu. Między okresami śluz wydobywający jest z pochwy nazywamy "dniami mokrymi" -> to wiem z książki od biologi
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2004 19:05
To na pewno nie był okres. Ale nie przejmuj się,miesiączka może być opóźniona z wielu powodów. Przede wszystkim(jak już powiedziały dziewczyny) na początku moze być nieregularna. Może także za bardzo się stresujesz?