Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 16:18
ja mam bikini (to chyba bikini, bo staniczek zawiązywa =P [i na szyi i na pleckach ^^] oraz majteczki, tylko że to są spodenki [ale też zawiązywane =P]) i uważam ze bikini być b. b. wygodne =) ale pamietam jak przez 2 tygodniami chyba jak byłam na basenie z ekipą moich znajomych (wiecie prawie 25 osób =P, w zeszły piątek też byłam ale żadnego incydentu nie było) noi tył i się od stanika rozwiązał, trzymając się za biust podpłynęłam do brzegu (tak ale na 180 =/) i kumpela próbowała mnei 10 minut zawiazeć co nie chciało się jej udac =P w końcu sama musiała to zrobić, ale znajomi mieli polewkę widząc mnie trzymającą się (wiecie tak obejmującą karzdą pierś rękami) za biust i drugą kumpelę nurkującą próującą mnie zawiązać
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Gość
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 17:55
ja takze mam na sznureczkach takie trójkąciki, ale zamiast zawiązywany staniczek mam taki zaapinany. Wiec to chyba jednak jest bikini
Mimo ze ja wybrałam jedno częsciowy to jednak najwazniejsze jest wlasne samopoczucie wiec-co kto woli A jesli juz by to mial byc dwu czesciowy to bym wybrała jakis sportowy (a juz na pewno nie zawiązywany:P) niz bikini Poniewaz podczas ruchów taki sportowy na pewno bedzie sie trzymał a bikini to takie bardziej do opalania sie