Moze Ci sie tylko tak wydaje? W koncu człoweik nie moze miec non stop mietowego oddechu bo to nienaturalne:P a jak raz na dzien weźmiesz jakąś gume czy np. te tic tac i rano umyjesz zeby to wg. mnie na pewno starczy Oddech moze być nieświerzy kiedy np. zjesz jakąś rybe czy czosnek:D lub rano wyjdziesz z domu bez umycia lub chcoiaz przepłukania ust, wtedy oddech moze byc nieświeży, ale tak to nie ma co popadac w przesade bo nikt Ci nie wklada nosa w Twoją buźke śweirzy to nie znaczyc ze musi pachnieć miętą nie ma co na sile zakrywac swojego naturalnego zapachu ciala jesli to cialo jest zadbane bo wtedy na pewno te zapachy nie beda przykre
Może to być niedomykanie się takiej klapki od tchawicy lub przełyku i wtedy musiałabyś się udać do lekarza
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Wrz, 2004 21:03
czasem nieświerzy oddech powstaje gdy się ma kłopoty z żołądkiem i trawieniem, lub chore gardło.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Paź, 2004 21:10
No tak popierm was.A ja mam taki płyn do dziaseł i zębów zeby były zdrowe płucze sie przez 30 sekund i oddech masz jak krzak miety .ALBO PASTY ZAPEWNIAJACE SWIEZY ODDCECH!A ja zawsze od wrzesnia zaczełam panicznie dbac o swoj oddech no i udaje sie a tic tacki NIC NIE DAJA.Sama wiem.A ten płyn jest firmy elmex.
A ja kiedyś widziałam film(albo od kogoś słyszałam...nie pamiętam) w którym mówili, że pomimo iż zęby są czyste, można mieć nieświeży oddech. Trzeba wtedy coś przegryźć, albo popić. Ponoć na języku tworzą się jakieś bakterie ktore wywołują nieświeży oddech. Wystarczy że wypijesz troche herbaty, a potem przepłuczesz sobie zęby żeby nie było 'śladów herbaty' pozdrawiam
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Paź, 2004 14:43
Tak,to fakt.A wiec myj OSOBNĄ szczotą do zębów swój jezyk(tak czytalam) oczywiscie pastą do zebów efekt gwarantowany 3mam kciuki