| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
moj chlopak
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Sob 02 Paź, 2004 20:35   moj chlopak

hejka mam duzy problem mam chlopaka chodzimy ze soba od 2 miesiecy calowalismy sie juz na jezyczki spotykamy sie prwie codziennie ogolnie jest super. Tylko dzisiaj on mi powiedzial ze jego kloezanka pocalowala go nieswiadomie w usta i teraz nie moze mu dac spokoju. Moi ze on mnie kocha i ni chce sie ze mna rozstac. Ja go tez kocham doceniam to ze mi o tym powiedzila a nie zatrzymal dla siebie. Ja chce z nim dalej byc co mam zrobic???
Przejdź na dół
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 02 Paź, 2004 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIC Exclamation Exclamation jesli on powiedzial ze cie kocha to chyba tak jest ale jesli wciaz mysli o tej kolezance to ja bym sie nad jego zamiarami powaznie zastanowila . na razie obserwuj czy nic sie nie zmienilo i on nadal cie kocha Love
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 02 Paź, 2004 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cóż faktycznie masz bardzo szczerego chłopaka (uszanuj to) , bardzo mało chłopaków to robi ... ale jeśli naprawde pocałowała (ta koleżanka) go wtedy nieświadomie to możesz się nie przejmować ale skoro on powiedział że teraz ona nie daje mu spokoju ... to lepiej uważaj na nią ... poobserówj tą dziewczyne i swojego chłopaka ...

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 02 Paź, 2004 21:46   

Czekaj i obserwuj. Bacznie.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 03 Paź, 2004 06:13   

Witam.
O pewnej bliskości, gestach się tak szybko nie zapomina, wraca do nich myślami. Jeśli rzeczywiście to było nieświadomie (ale nieświadomie mogło być spontanicznie, pod wpływem impulsu) to jeszcze nie masz tak wielkiego powodu do zmartwień. Większym jest fakt, że on o tym nie może zapomnieć. Na razie. Rada była jedna, obserwuj go. Ale nie martw się akurat tym, że chłopak tak szybko nie zapomina. Raczej powinny Cię obchodzić relacje między nimi niż jego pamięć, która z czasem zamaże trwały ślad.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu