Ja jestem pewna ze to przyjaźń ...
Przyjaźń i baaaaardzo dobra kolezanka to jest prawie to samo ...
Pozatym .. nie zawracaj sobie głowy takimi rzeczami czy ona Cie traktuje jako przyjciolke są lepsze rzeczy do robienia )
Gość
Wysłany: Wto 05 Paź, 2004 20:08
Dzieki!!! mam nadzieje ze masz racje!!! musze sobie tłumaczyć ze to nie wazne!!! wazne że ona jest!!! :) :):) i jestem z tego powodu szczęsliwa :):):) naprawde!! zdałam sobie sprawe że jestem szczęsliwa ze ja mam!!! ale musze byc szczera!!! moze jeszcze jedno pytanie!!! czy jesli jej powiem ze jest moja przyjaciułka, a ona tego nie odwzajemni, powie ze jestem dla niej bardzo dobra kolezanka, ale nie przyajciułka, to czy sie nie wygłupie?? :(:(:( odpisz jeszcze prosze :):) papapa
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 05 Paź, 2004 21:36
Oczywiście,że się nie wygłupisz. Dlaczego zresztą tak uważasz? Przyjaźń to nie jest jakiś powód do śmiechu Jeśli taka sytuacja by nastąpiłą pozostaje Ci tylko mieć nadzieję,że ona też kiedyś nazwie Cię przyjaciółką.
DZIEKUJE CI ZA TE WSZYSTKIE RADY, ZA WYTRWAŁOŚCI I ZA TO ZE BRONIŁEŚ/ŁAŚ MNIE!!! NIECH KTOS MYSLI CO CHCE, ALE JA NAPRAWDE MAM TAKIE A NIE INNE PROBLEMY, I MOZE DLA NIEKTORYCH TO TOTALNA GŁUPOTA, CZY ŻE TO ŚMIESZNE JEST!!!! DLA MNIE AKURAT TEMAT PRZYJAZNI JEST NAJWAŻNIEJSZY I TEGO NIE ZMIENIE!!! A JAKAS GÓWNIARA NIE BEDZIE SIE MIESZAĆ!!!! ALE DZIEKI!!! OBYŚ MIAŁ RACJE Z TYM ŻE SIE NIE WYDURNIE :(:(:( PAPATKI I DZIEKUJE RAZ JESZCZE!!! SKORO SAM UWAZASZ ZE TO PRZYJAZN TO DOBRZE!!!