Wysłany: Wto 05 Paź, 2004 23:39 MOJ DEBIUT TUTAJ :D PISZE CO MI ŚLINA NA PALCE PRZYNIESIE:)
siema jestem nowa tutaj i do końca nie wiem co i jak!!! ale rozumiem że w tym polu trzeba napisać o problemach czy czymś takim!!!
Ja mam tylko taki!! wiec jeśli juz jestesmy na problemach, to chciałabym wam powiedziec coś! ja naleze do osób bardzo zazdrosnhych o druga osobe!!! moja przyjaciułka ma chłopaka! strasznie go lubie, ale nie raz mam wrazenie ze zapomina chodzby o mnie przez to!!! zle sie czuje z tym bo mam wrazenie ze mnie olewa czy cos!!! nie ma dla mnie czasu i takie tam!!! co robic????????
_________________ HAKUNA MATATA <-=-> TO ZNACZY NIE MARTW SIE
Nie udalo ci sie Niuna2609 badz jak kto woli Niunia19.
Ehh zrozum to ;p Mnie nie nabierzesz.
Z gosciem sie nie udalo co? Wiec zalozylas nowy profil. Sprynie ale za malo by mnie przechytrzyc :>
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
KoT Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 13:37
<przechadza się podśpiewując pod nosem: "Nie zmienisz IP, nie zmienisz IP, nanananana">
Ew. jeśli jednak to nie kolejny post dla zabawy: Szczera rozmowa z przyjaciółką powinna wszystko załatwić.
Pozdrawiam
Weronika Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 14:09
Otóż Nina19 albo jak wolisz KATIA:)
Wierzę że robisz to z żatu a nie z własnej głupoty. Lecz wiedz że choć nie jestem Mderatorem tego forum mogę cię przechytrzyć i zrobić z ciebie miazgę( ) A więc nie pisz takich *nie wyrażaj się* postów bo zkończysz gorzej niż kicia1994
. Lecz wiedz że choć nie jestem Mderatorem tego forum mogę cię przechytrzyć i zrobić z ciebie miazgę( ) A więc nie pisz takich *nie wyrażaj się* postów bo zkończysz gorzej niż kicia1994
Nie przesadzaj z tą miazgą .. :/ nic jej nie mozesz zrobić ... tylko dac ostrzeżenie .. i może wywołać jakieś urazy w psichyce
A własnie ... co się z kicią stało ? Zauwazyłam ze ma 2 ostrzezenia ... Oj kicka uwazaj =D bo za 3 ban na pisanie (nie myle sie ?)
Bym zapomniała dodać ... a może jako ta cała Katia zalogowała się osoba z jej kompa ?
Dlaczego od razu zakładacie że to ta niunia?
Weronika Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 16:14
Malvina napisał/a:
Weronika napisał/a:
. Lecz wiedz że choć nie jestem Mderatorem tego forum mogę cię przechytrzyć i zrobić z ciebie miazgę( ) A więc nie pisz takich *nie wyrażaj się* postów bo zkończysz gorzej niż kicia1994
Nie przesadzaj z tą miazgą .. :/ nic jej nie mozesz zrobić ... tylko dac ostrzeżenie .. i może wywołać jakieś urazy w psichyce
A własnie ... co się z kicią stało ? Zauwazyłam ze ma 2 ostrzezenia ... Oj kicka uwazaj =D bo za 3 ban na pisanie (nie myle sie ?)
Bym zapomniała dodać ... a może jako ta cała Katia zalogowała się osoba z jej kompa ?
Dlaczego od razu zakładacie że to ta niunia?
Po 1 Malvina:
Dobra przesadziłam, nie mogę zrobić z niej miazgi, nie mogę też dać jej ostrzeżenia.
Po 2 : Kicia zaczeła nas wkurzać i dostała 2 bany.
Po 3 i ostatnie do cieie Malvina - Pulkownik Nikt sprawdził IP i wie że osoba która to pisała pisała również jako niunia19 i niuna2609.
Do KATIE - nawet jeśli jesteś nowa to nie zakłada się tu tematu bo tutaj są TRUDNE PYTANIA a nie NASTOLATKI NA LUZIE
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 16:36
Kicia chyba nas opuściła jaka szkoda.
A co do Kati to Pułkownik czuwa nad podejrzanymi IP i jego nie oszukasz a jak masz prblem to nie zakładaj 50 ników tylko na jednym mów, bo to żaden wstyd.
wogole nie wiem o co wam chodzi!!! jak tak przyjmujecie wszystkich tych co naprawde czegoś chca sie dowiedzic i oczekuja pomocy, to dziwei sie czemu tu tyle postow!!!! ja akurat nie robie sobie ja!!! ale udowodnic tego nie moge!!!! no bo jak!!! i macie racje!!! pisze z tego samego kompa!!! jestem u kuzynki i to ona pokazała mi ta strone!!! wiec sie zalogowałam!!! to zbrodnia?? i nie naskakujcie odrazu na wszystkich ze sobie zaruja!!! MNIE AKURAT TEN TEMAT NIE BAWI!!! PA
_________________ HAKUNA MATATA <-=-> TO ZNACZY NIE MARTW SIE
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 16:55
Wiesz co ci powiem, jeśli jesteś kuzynką to wy macie rodzinne robienie "!!!" tylko nie mów, ze to nawyk z gg, bo na gg się robi "!!", a moze kuzynka ci powiedziała, ze to jest cool
Hehe, nieźle powiedziane, Pulkowniku
Wszystkie posty tej Autorki są bardzo histeryczne! Tych emocji dodają im potrójne i podwójne wykrzykniki!!! Ciekawe, co by było, gdybym tak pisała!!! Nie trzeba zarzucać forum!! Identycznymi postami!! Nie mającymi nic na celu!!!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Weronika Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 06:55
Razem z Tavion odkryłyśmy że obie korzystacie z tego samego serwer (Windows) i Przeglądarki internetowej....
Tavion Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 07:51
A dokładniej, że macie tego samego windowsa.... XP, prawda?
A przeglądarka to chyba Mozilla.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 17:15
Opera =) opera psze pani ^^ sama jej uzywalam, bbb dobra przegladarka ale brat usunal dupek =(
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ostatnio zmieniony przez panienka_wierzba dnia Pią 08 Paź, 2004 20:14, w całości zmieniany 1 raz
Tavion Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 17:35
Oh, Opera
Nie wiedziałam. - Jak ty mówisz na brata, wyrodna siostro?!
Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 19:16
przepraszam czy wy tu sobie gadacie czy wkoncu moze byscie napisali cos o poscie , anie bez przerwy miec jakie waty! czy to ten windows czy nie...... czy to ta sama osoba czy nie. zajmijcie sie lepiej czym innym , a najlepiej tym postem, bo nie umiem was przekonac ze to nie ta sama osoba. poprostu maqm taki problem i oczekuje pomocy a nie wyrzutow! poprostu pomozcie!