Hi, mam takie pytanie,Czy wiecie jak usunąć blizny z nóg i piegów z nosa DOMOWYMI SPOSOBAMI
ale tylko i wyłącznie domowymi sposobami??? U żywałam już wielu i drogich i tanich ale nic nie skutkowało.Jakieś maseczki czy coś.
z góry dzięki
_________________ I tak też można...
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 19:12
Blizn sie nie da usunac. Moze same zejda, albo wcale.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pią 08 Paź, 2004 23:17
Są preparat do wybielania piegow ale: jesli nalozysz go na cala twarz bedziesz blada jk sciana, a nakladanie na punkciki jest zmudna praca, ale jak masz czas i checi to czemu nie? a co do blizn to zalezy od wielkosci. z biegiem lat wiekszosc ustapuje. pa!
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 09 Paź, 2004 06:40
Blizny... Są specjalne preparaty do tego, najlepiej idź do lekarza. A co do piegów... Sama mam, kiedyś miałam ich dość, ale teraz je olewam. Po prostu do wszystkiego można się przyzwyczaić. Słyszałam, że pomaga cytryna i zielony, świeży ogórek, stosowałam ogórek, ale jakoś wcale nie wyblakły. A w słońcu znów się pojawiły To nie ma większego sensu.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 09 Paź, 2004 21:19
ja sama jestem jak diabli piegowata (mozna zobaczy na fotkach w albumie badz w temacie "nasze zdjecia" w o wszystkim) a teraz ponoc piegi sa w modzie ^^ albo to bylo dwa lata temu nie wiem nie znam sie, a ja tam kocham moje piegi, wiele osob mowilo mi juz ze bez niech nie bylabym soba.. mam je odkad pamietam =) kocham je, tak jak kocham moje zielone oczy moj pieprzyk na wardze ^^ zaakceptuj sie taka jaka jestes, to bexzie najlepsze rozwiazanie (slyszalam tez ze cytryny, i smietana pomagaja, a na blizny sa specjalne mascie i zele jednak tylko na recepte)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ewqq-niezalogowana Gość
Wysłany: Nie 10 Paź, 2004 12:46
Ja na blizny używam Cepan. Kosztuje około 12 złotych (nie pamiętam ile dałam), ale jest beznadziejny. Nic nie pomaga. Tylko wyskakują tam pryszcze i swędzi (tam gdzie się go nakłada), a do tego poprostu jedzie jak psie g.... eee, kupsko :P Nie polecam. A piegi ja też mam. Wyskoczyły mi tak nagle około pół roku temu, może trochę później. Próbowałam ogórek, ale nie pomaga. Przyzwyczaję się :D Aaa, mój tata w moim wieku miał też piegi i już nie ma od kilkunastu lat. Moja rada - samoakceptacja.
gabrielen-gość Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 09:03
Ja miałam swego czasu na twarzy bliznę. Potwornie wielką! Mój pies mnie kiedyś ugryzł, jak się do niego "przytulałam"... A teraz - ani śladu. To samo miałam na udzie, ale z przodu. Wylałam sobie wrzątek na nogę. I co?? Ani śladu ;) Ale jak jakieś 4 lata temu miałam serię "wypadków" na rowerze (brak hamulca, zagapiłam się etc.) to blizny mam... Ale widzę, jakby schodziły...
Co do piegów - mi się szczerze mówiąc podobają :P Serio... :D 8)
No więc... co do blizn, to nic nie wiem na ten temat, jadnak mogę się wypowiedzieć. Piegaski są COOL!
jednak jeśli chcesz je usunąć domowym sposobem mam dla ciebie wskazówkę:
PRZYKŁADAJ SIĘDO CZYTANIA KSIĄŻEK O "ANI Z ZIELONEGO WZGÓRZA"!!!! TAM ZNAJDZIESZ ODPOWIEEDŹ A DOKŁADNIE W "ANI Z AVONLEA"
CZYTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!