ja używam szampon shauma(czy jakoś tak) ale jak myje włosy szamponem mojego brata to mi się lepiej rozczesują.Tojest zwykły szampon dla dzieci bobonini (czy jakoś tak)
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 11:26
A ja jestem szczęśliwa z mojej fryzury. Mam proste włosy ale obciełam je tak że troche na końcach się podwijają i to fajnie wygląda. Siostra mi obcieła warstwując i cieniując.
A moja pani od polskiego tez ma takie baardzo puszyste włosy i take lekko lokowane i ciemne. Bardzo ładnie w nich wygląda jak je zepnie z tyłu spinką lub gumką do włosów. Ja strasznie jej zazdroszcze tych włosów chociaż jak już wcześniej wspomniałam wcale z moimi mi nie jest zle. Ale tak to już jest. Czesto jak ma się brąz włosy, chce mieć się bląd i odwrotnie. A jak ma się lokowanee chce mnieć sie idealnie proste i odwrotnie! Morał z tego taki że człowiek często nie potrafi się cieszyć z tego co ma. Zawsze chciałby coś w sobie ulepszyć...
Ja z mojej fryzury też jestem nawet zadowolona... Znaczy się jakby to można fryzurą nazwać Mam włosy do pasa, brązowe, proste, ilość tak w sam raz Tylko mi się troszkę końcówki rozdwajają :/ Ja kiedyś miałam strasznie elektryzujące się włosy. Jak siadałam przy ścianie włosy wiecznie się do niej "przyklejały" :/ teraz zmieniłam szampon i jest oki Chociaż ja bardzo często zmieniam szampony Zawsze kupuję na który mam ochotę Ostatnio chciałam przedłużyć sobie troszkę lata i kupiłam Fructis do długich włosów
Pomyśl sobie jednak, że niektóre dziewczyny mają jeszcze gorzej od Ciebie... Moja jedna koleżanka ma chyba 3 razy więcej włosów ode mnie :/ Wiele dziewczyn mówi, że też by tak chciało jednak mnie się to nie podoba... jakkolwiek by się nie uczesała jest takie wrażenie "przytłoczenia". O jakichś fajnych fryzurkach też nie ma mowy, a co dopiero o ścięciu włosów...
Nieciekawie też to wygląda, gdy jest blondynka i ma tak strasznie mało włosów. Znam taką dziewczynę. Wiecznie włosy ma w kucyk i wtedy to już wogóle mi sie nie podoba. Dlatego myśle, że nie masz takiej najgorszej sytuacji Ja jestem zadowolona z moich włosów pomimo ich niedoskonałości
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."