Wysłany: Pon 11 Paź, 2004 16:17 Mam straszny problem z włosami.
Cześć .
Jakieś 3 4 dni temy zrobiłam sobie pasemke fioletową farbą do włosów,myślałam że na moich włosach jej nie będzie bardzo znać a ją znać.Do szkoły nie wolno mieć pasemki boje sie że pani zauwarzy i dostane nagane.Jak mam ją usunąć powieccie.Proszę prosze prosze prosze.dzięki za odp.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 11 Paź, 2004 16:36
No kochana...Trzeba było liczyć się z konsekwencjami przed zrobieniem pasemka. A czym robiłaś farbą czy szamponem? Próbuj próbuj,myj włosy do skutku...Może zejdzie na tyle,że nie będzie aż tak bardzo widać.
Spróbuj przefarbować kolorem najbardziej podobnym do Twoich włosów.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 11 Paź, 2004 20:31
A co ja mam zrobić skoro w sierpniu zrobiłam szamponem 6-8 zmyć myję wlosy co dwa dni i nadal nie zeszło?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 16:07
Trza było nie malować kłaków ;P Myślcie, dziewuszki ;] Radzę po prostu pomalować znów włosy, wszystkie. Albo czekać aż odrosną Nie ma chyba innego wyjścia. No, zawsze możesz ogolić się na łyso i zostać skinem ;> Żartuje oczywiście
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 16:09
O! Albo czesz się w kitkę Albo jakąś inną fryzurę, zakrywając pomalowane pasemka włosów I czekaj z utęsknieniem na te odrosty. ;D
Nie polecam, bo w klasie nie wolno mieć:/ (przynajmniej u mnie)
U mnie tylko chłpacy nie mogą miec.. bo to obraża Boga czy cos takiego ( ) ale dziewczyny mogą
Tavion Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 18:26
To dyskryminacja płciowa tak nie może być bo jak to tak żeby dziewczyny mogły a chłopacy nie??????????????
A u mnie nikt nie może A to obraża Boga? Pierwsze słyszę...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Paź, 2004 19:26
No wiesz obraża, bo w klasach przynajmniej u ans w szkołch jest krzyż, to tak jak faceci nie mogą do kościoła chodzić w czapkach, a starsze kobiety zawsze mają bereciki. jak byłam mała to zawsze chodziłam na takie jakby podwyższenie, chór się to chyba zwało, ale taki typowy chór nie był i liczyłam białe berety
To dyskryminacja płciowa tak nie może być bo jak to tak żeby dziewczyny mogły a chłopacy nie??????????????
A u mnie nikt nie może A to obraża Boga? Pierwsze słyszę...
Wiem ...
Chyba się obraza Boga .. niewiem ;p ale tak myśle .. bo czemu nie można chodzic w czapce ?:>
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 18:37
albo obetnij albo myj myj i jeszcze raz myj
jak masz brązowe włosy to weź sobie szampon z henną jakiś nowy on ogólnie włosy pociemnia więc może pomorze