gdy rzaliłam sie swojemu chlopakowi ze dziewczyny z innej klasy wysmiewają sie ze mnie bez powodu to on powiedzial ze mam mu pokazac te dziewczyny no i po lekcjach jak wracalismu to pokazalam mu te dziewczyny on powiedzial ze juz z nimi sobie poradzi ja nie wiedzialam co on chce zrobic jak przyszlam do szkoly to one jakos dziwnie sie zachowywaly i uciekaly na moj widok !! niewiedzialam oco chodzi gdy spotkalam mojego chlopaka a on powiedzial ze pare siniakow je uspokoilo niewiedzialam co myslec on je naprawde pobil? niewiem co z tym zrobic on mnie naprawde kocha a ja jego
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Weronika Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 15:26
Musisz porozmawiać ze swoim chłopakiem. Wiem że musi być zdolny cię obronić lecz nie aż tak.. Poważna rozmowa powinnna przeżycić twoje zmartwienia.
wiem o twoim chlopaku prawie wszystko bo zalozylas o nim juz 3 tematy . na przyszlosc pisz to w jednym
co do tego naprawde głupio postąpil i troche to wszystko dziwne
powiedz żeby przeprosil te dziewczyny jeśli cos im zrobil . na jego slowa powinnas zareagowac od razu!!!!pozdrówka
Tavion Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 16:21
Ej, no sorry. Ale co to za chłopak, który bije słabsze dziewczyny?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 16:55
Jak dla mnie jest idiotą, bo co to za chłopak, który bije dziewczyny... palant jednym słowem. Kolega chciał dla mnie zrobić coś podobnego, ale dokopać chłopakowi, który mnie denerwował, a z dziewczynami sama sobie daję radę. Jak dla mnie chłopak bijący dziewczynę to największe dno.
Zgadzam się z Tavion i Efką ...
Słabsze dziewczyny to prawie kazdy chlopak umie pobic ... ciekawe czy by taki był mądry gdyby miał się bić z osobą tej samej płci... Dobrze by było gdyby jakiś starszy brat albo chłopak z jednej z tych dziewczyn dokopał twojemu "EKSTRA'' chłopakowi.. !
KoT Gość
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 06:53
Witam.
... Ech, czyli potrafił podnieść rękę na dziewczynę i uderzyć ją. Ile ma lat? Dalej...Chłopak nie wie, albo nie chce wiedzieć paru istotnych rzeczy. Oczywiście moim zdaniem. Pierwszej: Zachował się jak ostatnia, upodlona świnia. Drugiej: Na dziewczynę się w żadnym wypadku ręki nie podnosi, nawet kiedy dostanie w twarz. I trzeciej: Są inne sposoby przekonywania... Powinnaś z nim porozmawiać i powoli, spokojnie wytłumaczyć mu jakie świństwo zrobił. Możesz wspomnieć, że teraz najlepszym jego wyjściem z tej sytuacji jest podejść i ślicznie te dziewczyny przeprosić. Jego jeszcze może tłumaczyć dość młody wiek...(jeśli nie mam sklerozy to 11).
Pozdrawiam
do 'kot' on napewno by ich nie prtzeprosil mowi ze to największe dziwki w szkole ze chodzą do karzdego chlopake i pokazujądupe chociarz to prawda i on niechce byc jak wszyzcy którzy te dziewczyny pszepraszają onjest taki ze jak ma dziewczyne to tylko o niej mysli nawet nie przyjdzie mu do glowy zeby ją zdradzici potrafi dlamnie zrobic wszyzdko codziennie obrzuca mnie sms'ami
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
Jak teraz się martwisz to po co mówiłaś chłopakowi, ze się z ciebie śmieją.
Musiałaś oczekiwać od niego obrony... A niektórzy chłopacy lubią załatwiać sprawy pięściami
Cóz... Mogłaś o tym pomyśleć zanim naskarzyłaś...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 16:26
raperka napisał/a:
do 'kot' on napewno by ich nie prtzeprosil mowi ze to największe dziwki w szkole ze chodzą do karzdego chlopake i pokazujądupe chociarz to prawda i on niechce byc jak wszyzcy którzy te dziewczyny pszepraszają onjest taki ze jak ma dziewczyne to tylko o niej mysli nawet nie przyjdzie mu do glowy zeby ją zdradzici potrafi dlamnie zrobic wszyzdko codziennie obrzuca mnie sms'ami
No cóż jak dla mnie to on jest męską "dziwką" bo jak już napisałam chłopak, który bije dziewczyny to dno. SMS, to nie dowód miłości. pobicie dziewczyn też nie. Prawdziwą miłośc się poznaje po latach, a nie na początku zauroczenia.
Hmmm... pokazują tylną część ciala? Jeszcze się z takimi nie spotkałam, co ściagą gacie i się wypinają, chyba, zeby były umysłowo chore. Dziwki, dziwki dla ciebie, bo się z ciebie nabijają, dla twojego chłopaka też... a za co one wogule się z ciebie wysmiewały?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 17:04
Cze
No coz dawno mnie tu nie było
heh no widze ze masz fajnego chłopaka
To nie wazne czy te dziewczyny sa takie czy inne ... tak czy siak nie powinien ich uderzyć
Ja jak pare moich poprzednikow swoje sprawy zalatwiam sama
Wiesz ja bym sie obawiala czy ten chlopak pozniej za parenascie lat nie bedzie chcial
rownierz na Ciebie podniesc reki
Powinas z nim pogadac i wytlumaczyc mu ze tak sie nie robi
niewiem z czego sie smialy są glupie i tyle a morze są zazdrosne? niewiem a co sie tyczy jednej dziewczyny to nie czhodzi oto zdejmują gacie tylko chodzą w takich bardzo,bardzo krótkich spódziczkach
Jeśli zrobi dla ciebie wszystko to poproś by się zmienił (przestał bić dziewczyny).
Jezeli się zmieni to moze jeszcze będą z niego ludzie(dzentelmen, czy jak to się pisze)...?