siemanko wszystkim niedawno zakochałam się w chłopaku ode mnie rok starszym ma na przezwisko żaba ale on jest bogaty i zabardzo nie zwraca na mnie uwagi mówi mi cześć bo jest kolegą mojego brata!!! żaba koleguje się z taką laską justyną i podejżewam że się w niej buja ona jest super baba!!! co ja mam zrobić zapomnieć nie moge bo go codziennie widze a jeszcze jak mi mówi cześć to już nie wytrzymuje!! pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 14:56
To tylko zauroczenie a to że jest bogaty wcale nie swiadczy ze jest extra towarkiem.A ja mam podobną sytuacje.Bujam sie w fajnym kolesiu.Teraz maja kolezanka mi go zabiera.Niewiem co masz zrobic.Czekaj aż cie żabcia zauwazy ale dobrze sie zastanow.Wykorzystaj jakies tricki do zdobycia chłopaka.Ale on moze cie traktowac jako zwykłą koleżanke a zeby cos z tego wyszło to on musi sie bujac w Tobie.Pozdrawiam.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 14:58
A i jeszcze ja kolegowalam sie z taką agatą za która ten kolega latał i ci powiem że on jest ze mna w klasie bo nas porozdzielali no i dzieki tej przyjazni on zaczął w 6 klasie zwracac na mnie uwage ale on nadal mnie lubi
ah , strasi chłopcy są tacy fajni ... dlaczego nie mam chłopaka
sory , nie chciałam ale tensknie za chłopakiem ( to takie smutne )
Bardzo Zakochana co ma do rzeczy to że jest bogaty ?? i co z tego że zadaje się z jakąś Justyną ?? myślisz że on się w niej kocha ?? skąd to możesz wiedzieć nie znasz jego uczuć ...
Dobrze jest że mówicie sobie "cześć" ... szkoda że nic więcej , ale nikt nie pomoże ci go zdobyć , jeśli sama nie polepszysz z nim kontaktów (musicie mówić coś więcej niż "cześć"). Moge ci powiedzieć , że dobrze zrobisz dając mu "Złote Myśli" gorzej jeśli nie masz takiego zeszytu ...
Możesz poprosić brata żeby wypytał tego kolesia o dziewczyny ... Chociaż jeśli masz złe kontakty z bratem to lepiej tego nie rób !!
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
KoT Gość
Wysłany: Pon 18 Paź, 2004 06:07
Witam.
Masz ten plus, że Twój brat się z nim koleguje, i możesz przez niego wyciągnąć o tym chłopaku trochę informacji. Poza tym, spróbuj zacząć z nim rozmawiać, to pierwszy krok. Spotykajcie się częściej, rozmawiajcie. A potem sama będziesz wiedziała co zrobić...
Pozdrawiam