| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Kolczyk
Autor Wiadomość
Holly_Jade Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 17 Paź, 2004 11:08   ojojoj Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

za krotko zamrazalas. wez jakes zamrozone mieso i na 30 minut przloz do ucha, wtedy nerwy nie beda tak aktywne RazzRazzRazz a jak dalej cie boli to strac te 20 zl i idz do kosmetyczki Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 17 Paź, 2004 11:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pytasz się, co robić, żeby nie bolało?? Idź i przekłuj u kosmetyczki Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 17 Paź, 2004 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ucho to nic ja mam takie niemadre koleżanki że hej! jedna jak jej zarosła w pępku dziurka to potem sobie sama przebiła(kolczykiem chyba) a jej koleżanka też sobie sama przebijała pepek igłą lekarską,a do przebijania uszu u mnie w klasie dziewczyny używają kolczyka"przebitki" lub agrafki Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 18 Paź, 2004 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przebijasz szybko, tylko delikatnie przykBdasz do ucha i przebijasz raz dwa trzy ze to ujme, przebijasz na wylot, wyciagasz i wkladasz kolczyk i wszystko musisz zrobic b. szybko =) pozrawiam Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 13:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nierozumiem jak wy możecie się same przekłuwać?! I to igłą! Rolling Eyes Ja mam jush 4 dziurki w uszach i oczywiście byłam u kosmetyczki. Pare sekund i już. 25zł za 2 dziurki zapłaciam, a nic mnie to nie bolało. Very Happy I nie miałam przekłuwane żadną igłą tylko pistoletem kosmetycznym, co odrazu kolczyk do ucha wbija. Według mnie też powinnaś iść do kosmetyczki i wydać już te pare złotych niż tracić tyle nerwów, czasu i mieć tyle bólu. Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu