| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
samobójstwo
Autor Wiadomość
samobójczyni
Gość
PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 16:54   samobójstwo

Witajcie...
Piszę bo mam problem...
Moje życie psychiczne się wali...
Wiem, wiem, powiecie mi że kłótnie z rodzicami i niższe stopnie w wieku dojrzewania to normalna sprawa... Ale na pewno nie powiecie mi, że normalny jest w wieku dojrzewania brak ŻADNYCH przyjaciół...
Więc tak: z wzorowej uczennicy na piątkach i szóstkach zeszłam na tróje... W kłótniach z rodzicami oni wyzywają mnie od ******, poza tym sami też kłócą się po kilka razy dziennie i to tak że mnie głowa boli, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać bo nie mam przyjaciół ani chłopaka...
Ostateczny cios zadała Ona: moja była najlepsza przyjaciółka... Zostawiła mnie dla innej, a ja przecież tak bardzo ją kochałam...
Z chłopakami też nie jest dobrze... Zawsze jak się zakocham potwornie cierpię z bólu... Z bólu nieodwzajemnionej miłości...
Coraz częściej choruję, słabiej widzę, podejrzewam że mam jakąś chorobę pochwy...
Często płaczę po nocach i nie tylko, w dzień też mi się zdarza...
Coraz częściej pytanie „Czy się zabić?” zastępuję pytaniem „Jak się zabić?” Gdybym miała odpowiednie warunki już dawno bym to zrobiła...
Mogę skoczyć z mostu ale kanał jest płytki, nie da się tam utonąć... Skoczyć z okna też nie mogę bo nie daje mi to 100% pewności że nie przeżyję... Pod pociąg też się nie rzucę bo tu już dawno nie jeżdżą... Mogę podciąć sobie żyły albo się powiesić... Drzew u nas pod dostatkiem...

Zapewne pomyślicie że jakaś nienormalna nastolatka to pisze i że tak naprawdę wcale jej sytuacja nie jest taka zła... Co do jednego macie rację: jestem chyba nienormalna... Ale naprawdę nie wyolbrzymiam sytuacji... Może nawet jest gorsza niż opisałam...

Proszę pomóżcie albo dajcie jakiś prosty i szybki sposób na popełnienie samobójstwa...
Przejdź na dół
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 17:38   NIE ZAMARTWIAJ SIE Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

WIEM ZE PISANIE O SWOICH PROBLEMACH W POROWNAINU DO TWOICH TO NIC. Faktycznie masz kłopoty :cry: . Powinnaś sie zgłosic do lekarza i koniecznie do pedagoga szkolenego. NAJWAŻNIESZE ABYS NIE MYSLALA O SAMOBOJTWIE!!!!!! SADZE ZE PEDAGOG CI POMOZE JESLI OBAWIASZ SIE ZE PO WEZWANIU PRZEZ PEDAGOGA RODZICOW ,RODZICE BEA JESZCZE BARDZIEJ WSCIEKLI W TEN SAM DZIEN LUB NA DRUGI ZNOWU IDZ DO PEDAGOGA!
NIE WIEM CZY MAM RACJE MOZE NIE A MOZE TAK!

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 01:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej "Samobójczyni"!

Pliz - zarejestruj się na forum albo podrzuć mi Twój adres e-mail.
Życie jest paskudne, ale to jeszcze nie powód, aby popełniać samobójstwo. Napiszę Ci dlaczego, ale nie chcę pisać tego publicznie. Zobaczysz - nie jest tak źle i tak w sumie warto żyć Wink.

Pisałem już z trzema albo czterema niedoszłymi samobójczyniami na forum i na razie wszystkie żyją Wink. Wszystkie mają życie podobne do Twojego.

Acha! I nienormalną napewno nie jesteś. Każdy czasem przeżywa kryzys. Jeśli nałoży się on na trudną sytuację w domu, szkole czy serduszku, to zwykle w głowie kotłują się myśli samobójcze.

(przy okazji pozdrowionka i uściski dla osoby, która pewnie wie, że o nią chodzi Wink. Cieszę się, że już trochę lepiej z Tobą.)

Czekam na kontakt od Ciebie.

SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 15:21   racja Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Deg ma racje, nie załamuj się

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 25 Maj, 2003 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz bardzo bym chciala z toba pogadac! ja tez bardzo czesto mysle o samobojstwie i o sposobie popelnienia (moze juz ci przeszlo z zabijaniem sie) ale to co jesl;i masz ochote to napisz na gg: 3606076 lub sonia.mmm@interia.pl POZDROfKI

Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 28 Maj, 2003 23:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiec napisze teraz ja... Niedoszla samobujczyni. Moje zycie w waszym wieku tez nie wygladalo kolorowo. Nie radzilam sobie w szkole, z chlopakami mi sie nie wiodlo, a w domu czekal na mnie ojciec alkoholik. Nie raz siedzialam z nogami za barierka mostu i zastanawialam sie czy dac sobie juz z tym wszystkim spokuj, czy zobaczyc co bedzie dalej... Smile Nie skoczylam... ani pierwszy, ani zaden nastepny raz. Pewnie, ktos moze powiedziec ze jestem tchurzem, ale to nieprawda. Tchurzem jest ten kto skoczy, bo to znaczy ze przestraszyl sie zycia...

Zycie bywa paskudne. Wiem to z wlasnego i waszego przykladu... Ale przychodzi taki moment, kiedy kazde cierpienie i kazdy bol zostaje wynagrodzony. Kiedy jest w nas tyle radosci ze chcemy krzyczec zeby obwiescic calemu swiatu jacy jestesmy szczesliwi. I dla takich chwil warto zyc Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
niedoszła samobójczyni
Gość
PostWysłany: Sro 04 Cze, 2003 18:31   

dzięki Nemeia za to co napisałaś
aż się wzruszyłam...

Pomyślałam że jeślizdobędę na koniec średnią poniżej 5.0 to w dzień rozdania świadectw nie wróce do domu. Już nawet wymyśliłam co zrobić. W domu nie daliby mi żyć. Mama już się wścieka że nie będę pierwsza w klasie. Znów była kłótnia i powiedziała że jestem głupia i nienormalna.

Chciałabym przytulić się do kogoś i wypłakać to wszystko. Miałam przyjaciółkę, zostawiła mnie dla innej, bo ta "inna" miała znajomości. Miałam przyjaciela, odkąd ma dziewczynę nie utrzymuje ze mną kontaktów. Bardzo to przeżywałam. Jeszcze teraz gdy o nich pomyślę płakać mi sie chce.

Chciałabym kogoś pokochać. Chciałabym czuć bliskość i ciepło.
Jestem sama. Stawiam czoło życiu...

No właśnie: życie. Jaki jest jego sens? Po co żyje człowiek?
Jeśli się z kimś zwiąże, odchodząc pozostawi żal, smutek, tęsknotę... Jeśli nie, przeminie zapomniany...
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 04 Cze, 2003 21:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niedoszla...

Ludzie to najbardziej okrutny gatunek zycia jaki znam... Zadne inne stworzenie na ziemi nie potrafi byc takie zimne, oschle, lapczywe, skape, zazdrosne, zawistne i nieczule...
Tez nie mialam w nikim oparcia. Ojciec mnie bil i wyzywal od oslow, idiotek i puszczalskich. Przyjaciele byli falszywi i kolejno sie odwracali... Jedyna osoba na ktora zawsze moglam liczyc bylam ja sama. Mialam szczescie ze spotkalam w swoim zyciu wspanialych nauczycieli, ktorzy nie pozwolili mi sie zmarnowac i zejsc na zla droge.
Karta w zyciu zawsze sie odwraca, i tym zylam. Wierzylam ze mimo tego ze jest zle, nadejdzie taki dzien ze bedzie lepiej... I przyszedl! I do ciebie tez zawita. Musisz sie tylko mocno trzymac i wierzyc ze pokaze sie promyczek na chmurnym niebie, a potem zaswieci slonce.
Jesli potrzebujesz z kims porozmawiac to pisz do mnie smialo ( kasia@vcomm.ca )
Pozdrawiam cie, daje wielkiego calusa i czekam na odzew Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Cze, 2003 17:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W rodzinie paskudne są niespełnione ambicje rodziców.
To, czego sami nie osiągnęli, chcą na siłę wymusić na swoich dzieciach. Nie przynosi to żadnego porzytku.
To, czy osoba jest wartościowa czy nie, czy sobie w życiu poradzi, czy będzie potrafiła pokochać męża/żonę i swoje dzieci ANI TROSZEŃKĘ nie zależy od ocen osiąganych w szkole. Przecież oceny nie są najważniejsze w życiu.

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Cze, 2003 21:56   

Ja też chciałam popełnić samobójsctwo z powodu ocen z chemii, lecz je poprawiłam, a kolega mnie uświadomił, że nie powinnam tego robić jednym pytaniem. "Co chcesz przez to osiągnąć? Czy dojdziesz do czegoś?" Teraz wiem, że nie było warto, że życie jest piękne choć są gorsze chwile.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 16 Cze, 2003 08:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiecie, też mam kilka takich problemów
ostatnio w szkole moje koleżanki sobie ubzdurały, że ja i moja koleżanka jestesmy lesbijkami, wiem o tym że to zrobiły trzy, ale czy więcej to nie wiem. gdy przyszło co do czego to się popłakałam przy moejj wychowawczyni z tego powodu, nie jestem taka mocna psychicznie jak moje innne koleżanki, koledzy z klasy sportowej w mojej szkole też zaczęli mnie przezywać, ja już nie mogę wytrzymac, prawię codziennie słyszę od rodziców, od brata że jestem głupia, idiotka, gnojówa, debilka itp. już nie potrafię sobie z tym poradzić Sad

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A tam Paninko nie przesadzaj wiedz że przezywam cię z bratersiego obowiązku.... i jeśli naprawdę bys mnie wkurzała to juz dawno wylądaowała byś za oknem.....

Samobójstwo to głupota..... odważna głupota...... heh większość z niedoszłych samobójców pęka włąśnie przy próbie.... a z takimi problemami jak wasze.. heh.... pogadajcie z przyjaciółmi... -_-

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 30 Paź, 2003 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem przecież łukasz, ze ty to robisz tylko dlatego, że chcesz mi zrobić na złośc ponieważ uwielbiasz jak sie wściekam i mi żyłka na czole wychodzi Razz A tak na prawde to ja nigdy nie chciałam się zabic i wszysyvc którzy tak myśleli musieli wpaśc w błąd ponieważ ja tylko myslałam sobie jakby to było ale na prawde to nigdy nie odważyłambym sie tego zrobić ponieważ, JEŻELI NIE MASZ JUŻ PO CO ŻYĆ, ŻYŁ NA ZŁOŚĆ INNYM Exclamation

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 30 Paź, 2003 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh jak się już nie ma powodów do życia (co jest zehr rzadkie) to lepiej samemu się załatwić i nie męczyć innych -_-.....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż...rzeczywiście nie amsz łatwego życia...ale nie powinnaś się zabijać...samobujstwo to ucieczka od życia kłopotów , problemów ale też radości z życia ... napewno przeżyłaś jakieś miłe chwile...no i napewno jeszcze przeżyjesz nie jedną...takie już jest życie nastolatki
a resztę dopisze Ci jutro bo dziś już nie mogę
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu