Ja mialam doczynienia z policja i nie wypadla dobrze w moich oczach. Przy wezwaniach do pijaka (mojego ojca) lub innych osob, ktore sie znecaja nad rodzina w naszej klatce (juz zostala tylko jedna taka rodzinka) bylo tak, ze kompletnie nic nie robili. Nawet takiego idioty nie zabrali np na izbe wytrzezwien. Bardzo mile to.
Moim zdaniem jest wiecej tych, ktorzy sa debilami niz tych, co swoja prace wykonuja dobrze. Ple i tak przez to nie bede mowic np. HWDP czy cos w tym stylu, bo to sie zalapuja wtedy do tego i ci dobrzy.
Co do roznego rodzaju akcji-czy nie jest ich wiecej jak ta jedna, ktora podalas ? To fakt, ze o bledach sie mowi czesciej niz o zaslugach, ale faktu to nie zmienia, ze Polska policja ma wielkiego minusa. U wielu ludzi.
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 13:52
Cze
Akcje mają dosyc czesto ... hm ... może ja poprostu częsciej spotykam tych dobrych policjantów. No có z kazdy jest inny zawsze znajdą się czarne owce ... tylko sęk w tym żeby tych czarnych było mniej