| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Kochamy tego samego chłopaka
Autor Wiadomość
ilonka 1333
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 12:45   Kochamy tego samego chłopaka

Ja i moja przyjaciłaka zakochałyśmy się w chłopaku o imieniu marcin.Karolina miała chłopaka a ja byłam wolna.Obie mu się podobamy ale ona bardziej. Z tego względu że ona była zajęta marcin przysyłał mi na gg uśmieszki całuski itd.Ale jak karolina zerwała zę swoim chłopakiem to ja go już nieintersuje tylko ona.teraz do niej przysyła uśmieszki całuskiitd.a do mnien nie.Prosze pomóżcie co jamam robić ja go tak bardzo......
Przejdź na dół
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli on ją "kocha" to niech będą razem . musisz odpuścić . sorka .

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 17:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tonący brzytwy się chwyta...
Jak nie miał z kim być(flirtować) to był z tobą.
On przeciez od początku wolał Karolinę...Powinnaś go sobie odpuścić. On nie jest godny uwagi przez te jego zachowanie...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 23:23   

Witam.
Przeczytałem ten post po raz drugi i stwierdziłem, że równie dobrze chłopak może za tydzień wystartować do trzeciej dziewczyny. Radzę odpuścić, do miłości go nie zmusisz, a za kilka dni sytuacja może się gwałtownie zmienić...
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 13:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z KoTem. Za tydzień ten chłopak może sobie znaleźć następną dziewczynę a Twoją przyjaciółkę zostawi. Nie warto nawet azprzątać sobie nim głowy. Porozmawiaj z przyjaciółką, powiedz,że wcześniej flirtował z Tobą. Oczywiście nie stawiaj jej żadnych warunków,jak chce to niech z nim będzie ale przygotuj ją na to,że on może ją kiedyś zostawić bez słowa.

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten Marcin (tak ? tak ma na imię ?) zachowuje się jak dziecko. Nie jest warty Twojego zainteresowania skoro "zarywał" do Ciebie tylko jak dziewczyna, która mu się podobała była zajęta. Przytoczę pewną historię (nie wiem czy pasuje do tej sytuacji, ale coś i się zdaje, że tak) : Wink
Cytat:
- Marek, ona jest moja ! Rozumiesz ? To moja dziewczyna, przestań do niej zarywać ! Zawsze byliśmy przyjaciółmi, a teraz co ? Co się z Tobą dzieje !
- Maria coś mi powiedziała.
- Co mnie to, guzik mnie obchodzi co o n a mówi... -Tu Artur zamilkł. Wcale nie. Bardzo go obchodziło co mówi Maria... co mówi w ogóle i co mówi o nim. - Dobra, wal.
- Bo widzisz... jejku, to głupie -Marek nie potrfił tego wyrazić słowami. Gorzko żałował tego, że zainteresował się tak pustą dziewczyną jak Maria. I do tego prze tą pustą dziewczyną kłócił się ze swoim najlepszym przyjacielem, czego wcale nie chciał. postanowił już -będzie mówił całą prawdę. - Ona stwierdziła, że chodziła z tobą tylko dlatego, żeby przybliżyć się do mnie. -powiedział to strasznie szybko, ale mina Artura od razu pokazała, że zrozumiał.
"Wykożystałą mnie..." myślał Artur.
- Przepraszam -odpowiedział.
- Co ? To ja ciebie powinienem przeprosić...
- Nie. To jej wina. Teraz muszę się tylko odkochać... chociaż chyba nigdy jej nie kochałem. Wiesz co ? I Ty też się nie interesuj, nie jest wata naszych uczuć... Gra w jakąś dziwną grę, w którą ja nie mam ochoty grać...

Ze zbioru moich opowiadań pt. "Dojrzewanie".
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 16:41   

A więc tak.. Jeśli kochał na początku Karoline - nie warto się dziwić, że jak Karolina zerwała ze swoim chłopakiem - wyrwał do niej. Oczywiście jest świnią jak dla mnie. Poprostu powiedz jej że on Cię wykorzystywał i może Ją jeszcze wykorzystać dla przyjemności.
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mojej koleżanki też podoba sie ten sam chłopak. Boję sie, zeby nasze kontakty się nie pogorszyly przez chłopaka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Odpowiedz do tematu