Heeeeeej !!
Mam do Was... pytanie. Otóż zajmuję się graf. i szablonami już jakiś czas i chcę otworzyć z przyjaciółką stronę z szablonami. Jednak nie wiem czy mam do tego pewnego rodzaju "talent". Więc prosiłabym Was o radę... Oto ''kilka" moich prac:
- szablon na myloga - klik!
- drugi szablon na myloga - klik!
- szablon (tylko przez reklamy z boku tło nie jest dopasowane do obrazka, jednak normalnie wszystko jest dobrze) - klik!
- strona z dollsami - klik!
- szablon na potencjalną stronę z szablonami (może się długaśnie ładować ponieważ jest na interii) - klik! - musicie kliknąć "wejście" lub na nieistniejący obrazek aby zobaczyć
Więc... Zdaję się na Wasz gust Z góry dziękuję
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 22 Paź, 2004 23:26
Jak dla mnie laye są git, chociaż nie w moim stylu, ale patrzyłam na wykonanie. Ciekawy jest ten biały
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 17:54
Jak dla mnie to też sądzę, że są świetne... Nie masz się czym martwić, bo talent masz napewno
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 19:03
Hm... dzięki.
A teraz inne zasadnicze () pytanie: jakie szablony zrobić??? Tzn. z czym, postacie etc...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 16:30
Teraz tak pomyślałam, ze zrobiłabyś na pewno śliczny szablon z motylami, lub kwiatami. To moja wizja. Spróbuj
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 18:19
Phi,Gabrielen,o co ty sie martwisz?Twoje szablony wymiękają przy moich. www.dodatki.gabry.glt.pl zobacz sama...Są straszne!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 14:43
Elfka - spróbóję, bo akurat dzisiaj nie mam co robić
Gabra - co ty od nich chcesz?! Niby nie są idalne, ale właściwie mi się podobają A jak będziesz "trenować" to ZABIJACIELA pokonasz
No bo Gaba (będę do Ciebie w skrócie pisać, [ah te przyzwyczajenie ] ) ma talent! Tylko nie ładnie że mi nie pokazałaś większości ale wybaczam:D
a właśnie- są SUPER :]
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 17:48
klacz napisał/a:
No bo Gaba (będę do Ciebie w skrócie pisać, [ah te przyzwyczajenie ] ) ma talent! Tylko nie ładnie że mi nie pokazałaś większości ale wybaczam:D
a właśnie- są SUPER :]
Teraz już będziesz na bierząco! :*
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:16
Sorry, że bawię się w archeologa (^.^) i odkopuję tematy z zeszłego roku , ale...
Otworzyłam stronę z moimi szablonami. www.szablony.boo.pl (reklama? a jak )
Dziękuję za Wasze rady dotyczące moich szablonów, dziękuję. :*
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:30
MAsz śliczne szbalony
i mam taką prośbe... gdybyś mogła ją spełnic.
Założyłam dzisiaj na mylog.pl pamietnik Hermiony. Chciałabym jakis szablonik z nia lub z HArrym, Ronem i nią. Szukałam dzisiaj 2 godziny i nic odpowiedniego nie znalazłam... oczywiscie znalazłabym jakis obrazek jesli juz... no więc jesli mozesz na pisza tu albo na PW.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 11:25
Postaram się. Tylko musisz mi dostarczyć obrazek (najlepiej duży) i skontakuj się ze mną (powiesz mi jaki ma być układ itd. )
Napatrzałem się na tyle świetnych szablonów (stron), że wybacz, ale dla Ciebie pochwał nie zostało zbyt dużo :]
Masz żyłkę grafika, ale co z tego skoro ograniczasz swoje możliwości ? Twoje szablony są co najwyżej dobre. Masz jeden zasadniczy problem: plagiatujesz sama siebie :] Po prostu znalazłaś jedno dobre rozwiązanie i każdy szablon robisz w tym stylu... Spróbuj czegoś nowego kiedys Proponuję Ci wizytę na forum WEBHELPA. Zarejestruj się i korzystaj z rad, a przede wszystkim rób też szablony na strony, ponieważ to jest dopiero wyzwanie i dopiero w tym uda Ci się nieźle wyszkolić