Nie chcem cie bie tutaj obrażać, ale czy to nie głupie zęby mamtka myłw córce plecy???Ja mam 13 lat i sobie sama kupuje staniki, masjtki, spodnie, podpaski, TOP-y, stringi, bohserki, tampony, nmo dosłownie wszystko.Prosze starszą o kase, ona pyta sie ile mi trza i mi daje... Czy tak nie jest wszędzie???Czy to matka mówi wam, co,jak i kiedy???
Wstyd,(nikogo nie chce obrażać)
"Mami-córeczki" hahaha
Najłatwiej dać kasę i wszystko olać. To takie fajne mieć mamę, którą nie interesuje czym się zajmujesz i co kupujesz? Ciesz się wobec tego. Ja wolę rodziców, na których mogę liczyć, poradzić się, rodziców z którymi w każdej chwili mogę porozmawiać.
Wstyd,(nikogo nie chce obrażać)
"Olewana-córeczka" hahaha
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pią 22 Paź, 2004 22:52
Zgadzam się z tym. Matkę powinno się traktować jak przyjaciółkę, z którą można pogadać na każdy temat i o wszystko pytać. Po co komu mama, która tylko pierze, daje jeść, czy po prostu tylko jest i nic więcej.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Mam juz stanik
Kiedy byłam na mieście poszłam do mojej mamy do sklepu (sprzedaje ubrania) odwazyłam się i poprosiłam mamy o zgode i pieniądze.
Mama powiedziała, ze moge go kupić i dała mi 15zł. Strasznie się cieszyłam, ze udało mis ię przełamać strach. Poszłam z moją przyjaciółką (odrazu po tym jak byłam u mamy) rozejrzeć się za jakimś mały stanikiem. Doradziła mi gdzie go kupić, no i kupiłam.
Nie mogłam juz czekać az mama sama go kupi. Gdyby jakiś kupiła to pewnie byłby za duzy.
To rozmiar bodajze 0 70. Malutki, nie ?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 19:23
Młoda - malutki, ale jest
Ja noszę zazwyczaj albo bezszwowy top (typu stanikowy, nie sportowy) rozmiar S, albo stanik "powiększający" rozmiar AA70 albo inny rozmiar AA80 Każdy inny