Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 13:03
Nie mogę się doczekać kiedy przyślą mi darmową próbkę, chociaż i tak narazie nie potrzebuję tamponów, a nawet jeśli już będę miała po co ich używać to i tak będę bała się to robić.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 14:23
Ona89 napisał/a:
panienko wierzbo! czemu nie na dorastam.pl? ja właśnie zamówilam darmową próbkę i trochę się wystraszyłam jak zobaczyłam twój post.
przepraszam ale na prawde bylam pewna ze tam nie ma, przynajmniej jak tam bylam kilka tygodni/miesiecy temu to nie bylo, widocznie teraz jest, przepraszam za wprowadzenie w blad
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
a czy ta przesyłka jest w takiej niebieskim opakowaniu jak ta stronie www.dorastam.pl ???????no wiecie taka niebieska z napisem (nie patrzcie na błędy) Jonsons Baby????????????????//prosze o odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:15
Pewnie tak Nie wiem, czemu mi jeszcze nie przysłali tej próbki. Zamówiłam drugi raz, może teraz przyślą. Jeśli ktoś ma mniej niż 13 lat to musi wpisać trochę późniejszy rok urodzenia.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
czy ta przesyłka była w takiej niebieskiej kosmatyczce z napisen Jonsons Baby ???tak jak na stronie www.dorastam.pl,bo tam jest takie zdjęcie z tą próbką i tam jest taka kosmetyczka.prosze odpowiedzcie!!!!!!!!!ci którzy już dostaliscie te próbki
Ps. kuina1418 wiesz, że jest coś takiego jak usuwanie swoich postów i edycja??;]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:35
Ja sobie dzisiaj zamówiłam. Lol? Bo tampony z prelekcji 'zużyłam' przy pierwszej (hah, nieudanej) próbie założenia ich... Trudno.
Gdzieś dziewczyny pisały (jak się mylę, wiecie, starość nie radość i pamięć zawodzi ) że po 3 miesiącach i przychodziły. Nie ma co czekać i odliczać dni, kiedyś przyjdzie.