| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Darmowe próbki
Autor Wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienko wierzbo! czemu nie na dorastam.pl? ja właśnie zamówilam darmową próbkę i trochę się wystraszyłam jak zobaczyłam twój post.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mogę się doczekać kiedy przyślą mi darmową próbkę, chociaż i tak narazie nie potrzebuję tamponów, a nawet jeśli już będę miała po co ich używać to i tak będę bała się to robić.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89 napisał/a:
panienko wierzbo! czemu nie na dorastam.pl? ja właśnie zamówilam darmową próbkę i trochę się wystraszyłam jak zobaczyłam twój post.

przepraszam ale na prawde bylam pewna ze tam nie ma, przynajmniej jak tam bylam kilka tygodni/miesiecy temu to nie bylo, widocznie teraz jest, przepraszam za wprowadzenie w blad

Numer Gadu-Gadu
2891618
kuina1418 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czy ta przesyłka jest w takiej niebieskim opakowaniu jak ta stronie www.dorastam.pl ???????no wiecie taka niebieska z napisem (nie patrzcie na błędy) Jonsons Baby????????????????//prosze o odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie tak Wink Nie wiem, czemu mi jeszcze nie przysłali tej próbki. Zamówiłam drugi raz, może teraz przyślą. Jeśli ktoś ma mniej niż 13 lat to musi wpisać trochę późniejszy rok urodzenia.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy ta przesyłka była w takiej niebieskiej kosmatyczce z napisen Jonsons Baby ???tak jak na stronie www.dorastam.pl,bo tam jest takie zdjęcie z tą próbką i tam jest taka kosmetyczka.prosze odpowiedzcie!!!!!!!!!ci którzy już dostaliscie te próbki
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przepraszam Was za powtórkę naprawde sory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neutral
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja narazie nic nie zamawiałam...

Ps. kuina1418 wiesz, że jest coś takiego jak usuwanie swoich postów i edycja??;]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 19:35   

Ja sobie dzisiaj zamówiłam. Lol? Bo tampony z prelekcji 'zużyłam' przy pierwszej (hah, nieudanej) próbie założenia ich... Trudno. Wink

Gdzieś dziewczyny pisały (jak się mylę, wiecie, starość nie radość i pamięć zawodzi Razz) że po 3 miesiącach i przychodziły. Wink Nie ma co czekać i odliczać dni, kiedyś przyjdzie. biggrin
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ekspertka zamawiała i przyszły w takiej białej kopercie A5 z bąbelkową folią od wewnątrz Wink ale nie wiem czy to z dorastam czy z jakiejś innej strony....

Młoda napisał/a:
...Ps. kuina1418 wiesz, że jest coś takiego jak usuwanie swoich postów...

Sama kuina nie może usunąć swojego postu, tylko mod. TRUDNYCH PYTAŃ lub admin może to zrobić Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu