Nie wiem co mam robić!! Podoba mi sie pewien chłopak z klasy. On uwarza mnie jako koleżanke.. Mniejszość chłopaków mnie lubi. Powód jest ich wiele np. Jestem gróba, wysoka. Dziś szłam po mieście i słyszałam za moimi plecami głośne drwiny, o jaka gróba i wielka. Ja juz niewyrobie!! Jest mi smutno, jest mi źle, bo nikt nie kocha dzisiaj mnie.
Oj... Nie martw się. Napewno masz kolezanki, które cię lubią. Moze sama o tym nie wiesz?
Nie przejmuj się głupimi uwagami... Jeśli bardzo przeszkadza Ci twój wygląd mozesz go zminić np. ściąć włosy, albo czesać się inaczej itp.
Albo poprosu zaakceptuj siebie
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 17:41
Nie przejmuj się. Ja jestem bardzo szczupła i też mi z tego powodu dokuszają i wymyślają różne przezwiska, ale się już przyzwyczaiłam. Chłopakom trudno dogodzić. Jednak coraz więcej osób uważa, że chłopcy coraz częściej wolą pulchne osoby choćby dlatego, że jest co przytulić
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Przecież wygląd nie jest najważniejszy!!! Jeżeli jesteś naprawde fajna to wygląd nie ma tu nic do rzeczy!!
Pozdrawiam!!
_________________ zazulita
Weronika Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 09:04
Biorąc pod uwagę wszytskie możliwe rzeczy odpowiem Ci w 3 zdaniach:
1. Ważn jest co masz w środku, nie twój wygląg - naprawde; dużo chłopaków (niestety) najpierw patrzy na ciało - lecz coraz więcej lubi pulchne dziewczyny.
2. Ja jestem średnego wrostu i średniej wagi - i tak jestem sama.
3. Może masz za mało lat na chłopaka?
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 09:51
No właśnie może jesteś za młoda. Ja również nigdy w życiu nie miałam chłopaka. Lepiej poczekać dłużej na tego jedynego niż chodzić z wieloma, ale żaden z nich nie będzie odpowiedni.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 12:54
Na takich chłopaków,którzy patrzą na wygląd lepiej nawet nie zwracać uwagi. Weronika ma rację,liczy się wnętrze a nie wygląd. Nie przejmuj się,kiedyś w końcu znajdziesz kogoś,kto Cię pokocha i zaakceptuje taką,jaką jesteś
Zgadzam się z mróweczką...a jak już pokocha Cię jakiś chłopak to będzie tak jak w tej piosence:
Ktoś mnie pokochał świat nagle zawirował (..co dalej..?)
Ktos mnie pokochał an dobre i na złe...
Lepiej czekać na tego jedynego chłopaka który cie pokocha na dobre i na złe...niż zmieniać ich co tydzień...z resztą pamiętaj "Swojego ciała nigdy nie za wiele!"
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 18:20
"kochanego ciała nigdy za wiele"!! =)
tak dziewczyny mają rację ^^ nie ważne cyz jesteś wielka, czy mała, czy szczupła czy pulchna, ważne ejst tylko to jaka ejstem tam, w śroku, jeśli masz te 14 15 lat to po co sie przejmuujesz? w tym wieku b. dużo chłopaków (są wyjątki [potwierdzające regułę ]) patrzy na wygląd, neistety.
Poczekaj kilka lat =) poznasz kogos kto Cie pokocha (ja sama jestem hm.. no średniego wzrostu, ale jestem szczupła noi chyba nawet fajna, ale nikt mnie nie chce. no widzisz to nie ważne jak wyglądasz, ważne jaka jestes =))
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:32
Nie przejmuj się, nikt z nas nie jest ideałem:) a zawsze znajdzie się jakis chlopak ktory cie pokocha zobaczysz:)
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:37 Nie przejmuj się...
Nie przejmuj się ja także nbie mam doskonałej sylwetki i przypuszczam że NIKT na świecie jej nie ma, bo zawsze znajdzie się osoba, lub więcej osób którym coś w pewnym typie sylwetki nie będzie pasowało! po prstu możesz zastosować jakąś dietę jeśli Ci nie pasuje Twój wygląd, lub najzwyczajniej w świecie olewać tych debili, którzy robiąz sobie z Ciebie żarty. Noś zawsze główkę do góry i bądź dumna z tego jaka jesteś i kim jesteś, bo kiedyś znajdzie się chłopak który Cie za to pokocha...
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość...
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)
Uuuu... szkoda mi Ciebie. Ale wiecie co?? Wygląd też sie troche liczy. Czy chcialybyście chodzic z grubą babą z warzywniaka jesli bylybyscie chlopcami?? Nawet jakby byla super "w środku"?? Przecież to niedorzeczne... Nie mówie że wygląd jest najważniejszy ale tez jest troche ważny...
Uuuu... szkoda mi Ciebie. Ale wiecie co?? Wygląd też sie troche liczy. Czy chcialybyście chodzic z grubą babą z warzywniaka jesli bylybyscie chlopcami?? Nawet jakby byla super "w środku"?? Przecież to niedorzeczne... Nie mówie że wygląd jest najważniejszy ale tez jest troche ważny...
Po części się z tobą zgadzam, ale nie w pełni. Wygląd jest ważny np. kiedy mówmy o tym, czy ktos jest zadbany, jak się ubiera - bo to zależy od naszej woli, ale to, czy ktoś jest gruby (jak ja) czy chudy nie powinno mieć znaczenia...
A do gosiaczka (tez mam na imie Gosia) - może jeżeli bardzo nie podoba ci się, że jesteś gruba, to po prostu schudnij. Ja wiem, ze nie jest to proste, ale skuteczne!
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...
Po części się z tobą zgadzam, ale nie w pełni. Wygląd jest ważny np. kiedy mówmy o tym, czy ktos jest zadbany, jak się ubiera - bo to zależy od naszej woli, ale to, czy ktoś jest gruby (jak ja) czy chudy nie powinno mieć znaczenia...
No jasne. Do gosiaczka: Jesteś taka jąką cie Pan Bóg stworzył i napewno sie komuś podobasz. Myślę że na pewno jet jakiś chłopak który sie w tobie podkochuje . Pozdroofki !