Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 19:09 niewiem kogo wybrac??
niewiem kogo wybrac w klasie mojego chlopaka jest chlopak z którym gadam przez gg gada mi sie z nim dobrze ale pytal sie mnie czy ma u mnie szanse co robic pomorzcie kogom wybrac juz niewiem co robic
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Zostań przy swoim! Bo ten drugi może się okazać jednak nie fajny...z rozmów na gg dużo nie wywnioskujesz... Powiedz mu może że narazie zostaniecie dobrymi przyjaciółmi...
Ta.. po rozmowach z chłopakiem na gg odrazu z nim lazic chcesz? Niby tak kochasz swojego a myslisz nad tym czy zacząc lazic z innym ? Zostan przy tym ktorego teraz masz..:// jakby poczuł się Twoj chłopak gdyby się dowiedział ze Ty chodzisz z jego kolegą..? Sama sobie odpowiedz.
A i jeszcze jedno... to że sie pytał czy ma u Ciebie szanse to nie znaczy ze odrazu chce z Tobą łazic... moze się spyta o chodzenie z miesiąc, rok ? i może wtedy nie będziesz już z tym co teraz jesteś.
KoT Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 05:36
Witam.
Raperko, wnioskując z Twoich poprzednich tematów myślałem, że jesteś bardziej zwiazana ze swoim obecnym chłopakiem. Bardziej, by się zastanawiać "kogo wybrać?" po paru rozmowach na gg z innym. Może nawet nie wiesz, ale ten "Inny" równie dobrze może traktować Ciebie jako ewentualność. Tzn. nie uda mu się z dziewczyną, z którą na pewno chce, to zawsze wie, że ma jeszcze u Ciebie szanse. Proponuję zostać przy obecnym.
Pozdrawiam
Myślę, że powinnaś zostać przy swoim chłopaku. Przecież tak naprawdę nie wiesz jaki jest ten drugi...? A wogóle kochasz swojego chłopaka, tak? i zależy Ci na nim? to zostań z nim! Tak po prostu... w dodatku jeśli CI z nim dobrze to nawet nie ma o czym mówić, traktuj tam,tego gościa po prostu jak kolegę, z czasem może dobrego przyjaciela... a czy masz u niego szanse? sama sobie odpowiedz na to pytanie...
Pozdrawiam i polecam się na przyszłośc...
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)