Mam pytanie do dziewcząt ale może nie tylko. Zauważyłem na plaży i na basenie, ze małym dziewczynkom i młodszym dziewczynom przez kostium kompielowy bardzo się odzanczają wargi sromowe. To zanczy jest bardzo widoczny dołeczek kształczie rowka pomiedzy nimi. A u dziewczyn starszych i kobiet tego nie widać. Dlaczego tak jest. Czy to jest tylko u tych, kótre nie mają jeszcze włosów łonowych ? A może po porstu młodsze dziewczyny sa jakoś bardziej rozwarte w tym miejscu? Czy ktoś mi to może w prosty sposób wytłumaczyć. Bardzo mnie to ciekawi
U starszych kobiet było by widać ale w kostiumie w miejscu piersi mają takie waty przez które nie widac brodawek. W kostiumach dla młodszych często nie ma takiego czegoś..:]]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 15:38
Ojej... ale to musi śmiesznie wyglądać jak się przyglądasz małym dziewczynkom
Szczerze, to nie wiem czemu tak jest (jeśli jest, bo sama się nie przyglądałam).
No chyba przez te włosy łonowe... bo przez co ?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 19:13
Malvina napisał/a:
U starszych kobiet było by widać ale w kostiumie w miejscu piersi mają takie waty przez które nie widac brodawek. W kostiumach dla młodszych często nie ma takiego czegoś..:]]
Ale jemu chodziło o łono...
No cóż. Chyba tak, ale... nie przyglądaj się tak bo wg. mnie to "niesmaczne''
Ale jemu chodziło o łono...
No cóż. Chyba tak, ale... nie przyglądaj się tak bo wg. mnie to "niesmaczne''
Ach..;pp czytałam szybko i byle jak ;p
Jasne ze niesmaczne..://
KoT Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 07:12
A ja właśnie jem... No cóż, przyglądanie się małym dzieciom, czy widać te rowki, czy nie, to strasznie ee...interesujące zajęcie A do odpowiedzi to...Ja również jestem zdania, że to włosy łonowe
Pozdrawiam
Interesujące :>>> ??? No moze dla chlopakow.. :> Ale gdyby ta dziewczyna zobaczyła na co on się patrzy to by się jej głupio zrobilo ;pp
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 13:27 Organ nieużywany zanika
MikeL14 napisał/a:
A może po porstu młodsze dziewczyny sa jakoś bardziej rozwarte w tym miejscu?
Taaaa... a u starszych dziewczyn się zwęrza i zanika jesli się go nie używa...
KoT Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 17:22
Heheh Nie, ja żartowałem z tym interesującym zajęciem, gwoli wyjaśnienia A co do dziewczyn starszych - taak...A jak już zaniknie, to nie ma ratunku, już nie powróci...
Pozdrawiam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 21:26 Re: Organ nieużywany zanika
elfkaNenar napisał/a:
MikeL14 napisał/a:
A może po porstu młodsze dziewczyny sa jakoś bardziej rozwarte w tym miejscu?
Taaaa... a u starszych dziewczyn się zwęrza i zanika jesli się go nie używa...
Buahahahaha, jaki txt, buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha >>nagły napad śmiechu<<