Odsyłam do wypowiedzi Kinqi
Ja bym się na twoim miejscu strzegł by i on ciebie tak samo nie potraktował w przyszłości.
Bo z tego co opisujesz to to jego uczucie zmierza wprost do... CHOROBLIWEJ MIŁOŚCI - facet będzie miał na twoim punkcie bzika i będzie na każdym miejscu uważał ż to czy tamto (czyt. ktoś ciebie podrywa) to twoja wina i że chcesz go zdradzić, a wtedy zrobi się niebezpiecznie...
Może naoglądałem sie zyt dużo filmów dokumentalnych na ten temat ale z drugiej strony musimy załozyć że coś takiego sie przytrafia więc czemu nie i tobie...
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 09:13
d098 ma rację. Teraz może tego tak nie widać, ale w pzryszłości ten koleś może stać się niebezpieczny dla otoczenia. Zerwij z nim puki ta miłość, którą do niego czujesz nie przerodzi się w strach, a wtedy to nawet będziesz bała się z nim zerwać. Czym szybciej tym lepiej.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Porozmawiaj z chłopakiem, naturalne jest to, że staje on w Twojej obronie, ale przesadą jest to, że pobił te dziewczyny, nie powinien tego robić, porozmawiaj z nim może to coś da?
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość...
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)