| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem
Autor Wiadomość
Louli Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 19:41   Problem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od 3 lat podoba mi się jeden chłopak. Wciąż nie mogę przestać o nim myśleć. Tylko jest jeden problem on chodzi teraz do 1 liceaum a ja do 1 gimnazjum. Wszystko mi się w nim podobało. Pod koniec 6 kl. moja koleżanka mnie z nim zapoznała ale później nie miałam okazji powiedzieć mu cześć. Na ostatniej dyskotece nie było mnie , ale wszystkie dziewczyny powiedziały mi że on był. Potym jak wysłałam mu walentynkę w 6 kl. w końcu zorientował się że to odemnie i zaczął się za mną oglądać. Teraz nie wiem co mam zrobić bo nie moge o nim zapomniec. Jest jeszcze jeden problem on mieszka w innej miejscowości, i jest wysoki a ja mam ok. 1m 60cm (narazie) Ale znam jego nr. telefonu do domu i adres. Tylko boje się zadzwonić bo co on sobie może o mnie pomyśleć. Odpiszcie co robić Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja myślę, ze powinnaś zacząć mówić mu ,,Cześć". Przeciez się znacie.
Jeśli widzisz, ze np. kolezanka z nim rozmawia dołącz się do pogawędki.
Uwazam, ze jeśli bardziej się poznacie i spędzicie razem więcej czasu to łatwiej ci będzie go poderwać Wink

No co do tego, ze on mieszka w innej miejscowości... Cóz, jeśli chodzi do tej samej szkoły co ty to i tak często się widujecie. To wystarczy Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 20:19   

Witam.
Zacznij z nim rozmawiać, możesz poudawać chociażby, że potrzebujesz pomocy w lekcjach...A może naprawdę jej potrzebujesz? Zadzwonić do domu to może nie tak od razu, bo, z tego co przeczytałem, to masz jego nr. telefonu z mniej legalnych źródeł... Wink (legalnych znaczy tych, które on akceptuje). Zacznij rozmową, uśmiechami...Może spojrzeniami w oczy, byle nie za długimi i nie natarczywymi, jednak dającymi się zauważyć.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 00:11   

Musisz byc odwazna:) zadzwoń do niego albo napisz smsa , napewno to zrozumie moze on własnie tez nadal o tobie myśli:)
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko on już nie chodzi do mnie do szkoły a jego nr. telefonu ( do domu) znam od jego siostry z którą dawno się nie widziałm bo ona ma 18 lat i chodzi też do innej szkoły

Ostatnio zmieniony przez Louli dnia Nie 31 Paź, 2004 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
No to działaj dziewczyno ... smski Smile baaardzo mogą pomóc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 07:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko że ja znam jego nr. do domu, nie nakomórke ale i tak dzięki za porady
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu