Od 3 lat podoba mi się jeden chłopak. Wciąż nie mogę przestać o nim myśleć. Tylko jest jeden problem on chodzi teraz do 1 liceaum a ja do 1 gimnazjum. Wszystko mi się w nim podobało. Pod koniec 6 kl. moja koleżanka mnie z nim zapoznała ale później nie miałam okazji powiedzieć mu cześć. Na ostatniej dyskotece nie było mnie , ale wszystkie dziewczyny powiedziały mi że on był. Potym jak wysłałam mu walentynkę w 6 kl. w końcu zorientował się że to odemnie i zaczął się za mną oglądać. Teraz nie wiem co mam zrobić bo nie moge o nim zapomniec. Jest jeszcze jeden problem on mieszka w innej miejscowości, i jest wysoki a ja mam ok. 1m 60cm (narazie) Ale znam jego nr. telefonu do domu i adres. Tylko boje się zadzwonić bo co on sobie może o mnie pomyśleć. Odpiszcie co robić
Ja myślę, ze powinnaś zacząć mówić mu ,,Cześć". Przeciez się znacie.
Jeśli widzisz, ze np. kolezanka z nim rozmawia dołącz się do pogawędki.
Uwazam, ze jeśli bardziej się poznacie i spędzicie razem więcej czasu to łatwiej ci będzie go poderwać
No co do tego, ze on mieszka w innej miejscowości... Cóz, jeśli chodzi do tej samej szkoły co ty to i tak często się widujecie. To wystarczy
KoT Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 20:19
Witam.
Zacznij z nim rozmawiać, możesz poudawać chociażby, że potrzebujesz pomocy w lekcjach...A może naprawdę jej potrzebujesz? Zadzwonić do domu to może nie tak od razu, bo, z tego co przeczytałem, to masz jego nr. telefonu z mniej legalnych źródeł... (legalnych znaczy tych, które on akceptuje). Zacznij rozmową, uśmiechami...Może spojrzeniami w oczy, byle nie za długimi i nie natarczywymi, jednak dającymi się zauważyć.
Pozdrawiam
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 00:11
Musisz byc odwazna:) zadzwoń do niego albo napisz smsa , napewno to zrozumie moze on własnie tez nadal o tobie myśli:)
Tylko on już nie chodzi do mnie do szkoły a jego nr. telefonu ( do domu) znam od jego siostry z którą dawno się nie widziałm bo ona ma 18 lat i chodzi też do innej szkoły
Ostatnio zmieniony przez Louli dnia Nie 31 Paź, 2004 11:22, w całości zmieniany 1 raz