Zauważyłam,że nikt jeszcze nie poruszył tematu Halloween....a więc..idziecie gdzieś jutro???I za kogo się przebieracie???My z koleżanką najprawdopodobniej za grubych agentów
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 21:28
Za BloodRayne Biore dwa najwieksze noze kuchenne i przywizuje sobie do rak No i szpilki mamusi, tylko trzeba troszke spilowac obcas, zeby byl oszczejszy.
Wiele rzeczy z USA przyjmuje się w Polsce jedne bardziej drugie mniej, może i halloween nie każdy obchodzi w domu ale przecież w mieście różne kluby, restauracje, kina itp. organizują dla ludzi halloween gdzie można się nieźle bawić tak więc nie powiem że w Polsce go nie ma.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
No....Halloween już się dość poszerzyło w Polsce:D
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:14
Chciałyśmy z koleżankami wprowadzić Polską wersję "psikus, albo cukierek" w wersji "chleb (boczek, jajko... do wyboru, ale jakieś jedzonko, a najlepiej smalec) albo rozróba", ale chyba tego nie zrobimy, bo nam się nie chce iśc na inne osiedle, bo przecież na swoim by się tego nie zrobiło, a po za tym liczę na kilka ambitnych horrorów w TV
Ja to będę miała niezłe Halloween angina mnie złapała i cały tydzień przeleżę w łóżku na dodatek moja mama uznaje medycynę chińską i przez całą chorobę będę jeść kaszę jaglaną i pić wodę. Nic więcej nie wolno mi włożyć do ust chlip chlip i nikt nie może do mnie przyjść