mam 1 problem mój brat o 2 lata starszy m=nie daje mi grać i załugo siedzeć przed kompem a on siedzi i siedzi
co mam zrobić :(
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 19:19
Pogadaj z rodzicami, rozplanujcie godziny na komputer. Jak to dobrze, ze moj stary jest informatykiem i kazdy oprocz mamy ma osobny komp... Tzn. ojcet ma trzy
KoT Gość
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 06:13
Witam.
Spróbuj to najpierw załatwić z nim. Jeżelni nie podziała, zgłaszaj się do rodziców. Licz mu czas, to jest najsilniejszy argument.
Pozdrawiam
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 11:40
Cze
No mój brat ma osobny i mój ojciec też więc mam looz
<lol>
A rozplanowanie godzin będzie najlepszym sposobem na problem
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 20:30
Wiem, przez co przechodzisz, bo sama tak miałam. Tylko, że były 2 komputery a tylko na jednym internet. I braciszek bawił się w przełączanie co jakiś czas kabelków z mojego na jego kompa - LOL :-/ Ale grunt to rozmowa z Nim, na początek. Wytłumacz Mu, że Tobie też się coś należy, że też jesteś człowiekiem, że przecież komputer nie należy do Niego. W OSATATECZNOŚCI pójdź do rodziców. W moim przypadku wystarczyła tylko rozmowa z bratem
KoT Gość
Wysłany: Wto 02 Lis, 2004 06:22
Witam.
No, mnie akurat siostra załatwila przez rodziców, bo normalnie to jednak za mało wg niej jej dawałem. I chociaż nadal siedzę dłużej, ona jest w miarę zadowolona...A ja jestem zmuszony wstawać dość wcześnie, jeżeli chcę usiąść
Pozdrawiam