Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 18:50
Cze
Śluz jest jeden nie ma czegoś takiego jak podział śluz przed miesiączką, podczas orgazmu itd
Poprostuu ona ma różną konsystencję ale to wszystko jest to samo
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 19:05
KleO - moja mama ma 49 lat (i w wieku 21 lat urodziła pierwsze dziecko )
Gabrielen - nasze mamy są w tym samym wieku. Boję się o moją mamę, bo była tak z miesiąc temu na oddziale ginekologicznym(w szpitalu), bo miała bardzo obfity okres. Miała tłoczoną krew. Reszty historii nie mogę powiedzieć. Już pewnie mama nie będzie mieć okresu. Nie mogę już patrzeć jak mama siedzi z termoforem na brzuchu, masuje go godzinami bo ją boli.
Wiesz Gabrielen, moja mama miała chyba 24 lata jak się Asia urodziła, 25 lat miała jak urodziła Maćka, a jak mnie urodziła miała lat 37. Głupio, nie?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:38
Moja mama ma 40 lat,a miala chyba 22 czy 23 lata jak zaszła pierwszy raz w ciążę.
Mycha-dlaczego głupio?
Śluz pierwszy raz dziewczyna dostaje na ok. 1,2 lata przed pierwszą miesiączką. Towarzyszy jej od teraz przez wieeeele lat aż do okresu menopauzy. Jest naturalny, i raczej trzeba martwić się jego brakiem niż nadmiarem. Kiedy dziewczyna zaczyna miesiączkować wydzielina śluzowa jest pomiędzy okresami. To prawda,że kiedy się podniecasz śluzu wydobywa się więcej ale nie ma on jakiejś tam szczególnej barwy i niczym się nie odznacza
ee tam glupio moja mama ma 57 lat, moich braci urodzila jak miala 30 lat a mnie jak 42 późno mnie urodzila bo to tuz przed przekwitem ale na szczescie nic zlego sie nie stało (bo po 30stce jest wieksze zagrozenie zdrowia i zycia matki i plodu, a po 40 to tym bardziej) ale silna kobieta nie dala sie a jest rowniez niską drobną osóbką W ogóle jak mi mowila to nie dawala sie, juz jak byla z brzuchem to wchodzila do jeziora sie kąpać, pierwszego listopada byla na wszystkich swietych a juz nastepnego dnia, drugiego mnie urodzila
<b>Mroweczka:</b> dlatego głupio, bo moja mama nie jest już najmłodsza. Moje koleżanki mają mamy w wieku 32-40 lat, zaś ta dziewczyna, to nakryłam ją w sklepowym magazynku, ma mamę w wieku 54 lat a ojca w wieku 58 lat. Ze mną chyba nie jest tak źle. Moja mama ma 49 lat ale i tak jestem z niej dumna i cieszę się że ją mam
<b>Juwenta:</b> to co, masz dzisiaj urodzinqi? Jeśli tak to wszystkiego naj naj naj! A które to?
Chyba urodziła troche zboczyłyscie z tematu jak sie nie myle...:>
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 15:01
mycha92 - wiesz, moja mama miała taki okres, że co pół godziny biegała podpaskę zmieniać i miała go ponad miesiąc... Potem poszła do lekarza. I dał jej tabletki, a jeżeli to miało nie pomóc, to zalecił łyżeczkowanie macicy. Ale pomogło.
Mnie urodziła majc 36 lat, lol
Myślałam, że tylko ja mam taką ''starą'' mame, a tu bach
No widzisz Gabrielen, mnie urodziła jak miała 37 lat więc prawie tak samo. Też tak myślałam, że mam starą mamę...
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 18:05
No to fajnie
No to jak mówicie, że z tego co wyczytałyście z mojego wcześniejszego postu, moja mama jest stara, a raczej bardzo stara
Bo jak wasze mamy nie są stare (tak pisałyście), to moja jest stara
<b>KleO:</b> dlaczego przejmujesz się tym, ze twoja mama jest starsza od naszych? I tak dla ciebie (na pewno) na zawsze zostanie kochaną mamusią. Wiek nie gra roli. Ważne, że mamy mamę, która dała nam życie. Nie ważne, czy ma 30 lat, czy 60. Ważne jest to, że jest naszą mamą Ja kocham moją mamę, chociaż ma 49 lat.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE