Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 14:31 NA EKRANIE - POMOCY
na ekranie pojawiła mi sie taka jakas informacja ( tlo jest czarne i pisze tam cos po angielsku ) nie wiem co ... to chyba nie jest wirus , ale nie wiem jak to usunac ... POMOCY szybko !! czy wam tez pokazalo sie cos podobnego ??
Zamknij uzywajac Alt+F4. Powinno zadzialac, jak nie to "trzy klawisze". A jak i to nie, to znaczy że to nie blad programu, tylko moze faktycznie wirus albo hackerzy.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Noid Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:44
EU07 napisał/a:
hackerzy
Tak całkowicie odstając od tematu proszę nie mylić terminu "hacker" i "cracker". To są dwa różne terminy. Hacker jest to człowiek, który ma zamiłowanie do technologii, uczy się systemów operacyjnych oraz języków programowania. Natomisat cracker to osóba, której nie zależy na sztuce hakerskiej tylko po prostu ściąga sobie jakieś programy napisane przez innych i używa ich do zabawy i innych złych celów, np. do ukradania numerów kart kredytowych.
A co do tego czegoś na ekranie to uważam, że masz na swoim komputerze Trojana, którym jakiś dzieciak się bawił.