| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Jakie wkładki?
Autor Wiadomość
mindi10 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja urzywam Bella Graffiti są wygodne i w ogóle fajne

Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byłam wczoraj na mieście (czyli w sobotę), poszłam z przyjaciółką do sklepu kosmetycznego i ona kupiła mi (za moje pieniądze oczywiście) wkładki bella panty intima comfort (ja się wstydziłam). Są bardzo fajne, wygodne i pakowane w woreczki. Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 16:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czego tu sie wstydzić , ja bym sie wstydzila poprosic kolezanke, a sama bym poszla
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja miałam kiedyś niezręczną sytuację. Byłyśmy z mamą w sklepie samoobsługowym na naszym osiedlu (Grosik). Mama wzięła sobie podpaski. Ja niosłam koszyk. Mama wrzuciła mi podpaski do koszyka i poszła popatrzeć na kosmetyki. Ja w tym czasie wybierałam sobie pasztet, z którymi półka znajduje się w tej samej "alejce" co środki higieniczne. Stanęłam przy pasztetach, a tą "alejkę" zasłaniała deska do prasowania która była w promocji. Mama nie zauważyła, że tam stoję. Poszła dalej. W końcu chyba wyszła ze sklepu zapominając o mnie. Zostałam w sklepie z pasztetem i podpaskami w koszyku, bez mamy. Po chwili wszedł do sklepu mój sąsiad(koleś ma tak 45 lat). Przechodząc koło mnie popatrzył mi do koszyka i ujżał podpaski. Powiedział tylko "No, no!" popatrzył mi w oczy i poszedł dalej. Zczerwieniałam jak burak (bez skojarzeń z moją koleżanką z klasy o nicku burak Mr. Green). W końcu mama mnie znalazła. Ufff! Zapłaciła i poszłam do domu Razz Za to później wyszłam na pole. Sąsiad podlewał kwiaty. Popatrzył na mnie i przypomniał mi swoje słowa: "No, no!". Poszłam dalej. Całe szczęście już chyba zapomniał o tej sytuacji...

Może wam się wydać, że to normalka, ale dla mnie to było dziwne przeżycie Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 13:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez sie na poczatku wstydzilam sama kupowac podpaski. Teraz staram sie o tym nie myslec ze sa to podpaski-poprostu produkt jak kazdy inny i nikt na pewno z tego powodu sie nie bedzie dziwił Wink jednak to skrepowania nadal mam w sobie bo niestety sa ludzie którzy dziwnie reaguja na takie cos, tak jak np. powiedziala mycha Neutral

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie kupowałam sobie takich produktów. Czasem chodzę lub jeżdżę z mamą do sklepu i ona to sobie kupuje. Tak to Podpaski mam, bo mi mama odłożyła na awarię, wkładki są wspólne, a tampony mam te darmowe. Takwięc na razie nie muszę się o to martwić.

A apropos kupowania osobistego, to normalna rzecz dla dzieczyn w wieku 13 i więcej lat.

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:20   

Ja używam wkładek Bella. Sa w miarę tanie i wygodne. po co mam tracic kasę na jakieś droższe. Mam się nimi chwalić? Ktos je widzi? To nie to, co ciuchy Wink
Co by było, gdybym znalazła walizkę z paroma milionami na śmietniku? Razz
Od razu poszłabym do sklepu odzieżowego i wykupiłam bym tysiące ciuchów Razz
Reszte dałabym rodzicom, wybudowalibyśmy jakiś fajny domeczek i pikuś - prawie wszystko za darmo jak z taką kasą Razz
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

piszecie że sobie nie kupujecie podpasek a ja jak miałam pierwszy okres to musiałam zapierniczać do sklepu o podpaski bo moja mama nie mięsiączkuje to dopiero miałam!kiedys moja mama kupiła "awaryjne" ale moja siostra ukradła Very Happy
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 15:59   

Moja mama miała dokładnie 5 - grubość? 9 mm Shocked Czułam się jak w pieluszce... I takie "męki" musiałam w szkole znosić. Fuj! Razz
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agentka napisał/a:
piszecie że sobie nie kupujecie podpasek a ja jak miałam pierwszy okres to musiałam zapierniczać do sklepu o podpaski bo moja mama nie mięsiączkuje to dopiero miałam!kiedys moja mama kupiła "awaryjne" ale moja siostra ukradła Very Happy

Mi awaryjnych nie ma kto ukraść. No chyba ze intruz. Bo siostra to nie, a mama ma swoje.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

okres to żecz normalna wszystkie kobiety to mają i nie należy się tego wstydzić

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że wszystkie kobiety w wieku 18-45 lat mają okres Wink

Numer Gadu-Gadu
2187507
Zła Pani Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm.. 18- 45? Nawet wcześniej... 13- 45. A co do wkładek to ja zalezy. Jakie są w sklepie. Ale napewno nie te grube! Czuje sie w nich jakbym miała pampersa w majtkach =_=;

Numer Gadu-Gadu
6094670
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie do kończ się z Tobą zgodzę można powiedzieć że wszystkie kobiety NAPEWNO mają okres w wieku 18-45 a co do tych wkładek to zależy jakie masz moim zdaniem najwygodniejsze są Bella panty 2004 mini

Zła Pani Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a co do tego że NAPEWNO mają okres to oczywiście... ale zdażają sie inne wypadki że sa takie co póxniej... a to już jest niebespieczne...

Numer Gadu-Gadu
6094670
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu