Zauważyłam,ze ostatnio cosik nie ma ani Dega,ani ToJi,ani Nemei...Chociaż Nemeia i tak wchodzi tu raz na Ruski rok,więc to nie jest dziwne...ale Dega strasznie długo już nie ma...a może oni nas obserwują z ukrycia,żeby zobaczyć,jak nam się powodzi bez nich????...Co o tym myślicie????Zresztą bez nich zrobił się za duży bałagan.Można czasem zejść z tematu,ale my coraz częściej zjeżdżamy z tematu...
Dega nie ma, bo ma rodzinę,jest dorosły i za bardzo nie ma czasu teraz na forum,ja go rozumiem i mam nadzieję,że kiedyś jeszcze będzie tu zaglądał co jakiś czas. Nemeia podobnie,ma rodzinę,jest dorosła. A ToJa ma kłopoty rodzinne,ale wchodzi na forum,tyle że rzadziej. Nie wiem,co Cię w tym dziwi.
No właśnie...a zresztą...buu....bez Dega i ToJi to już nie to samo...są nowi użytkownicy,itp.,ale zobaczcie.....jak odpowiadał Deg albo ToJa,to temat się od razu rozkręcał,a teraz...na wiele postów jest 5,czy 6 odpowiedzi...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 20:09
Niestety mi też brakuje ToJi, która czasem się odzywa i deg'a, którego bardzo długo nie było. Myślicie, ze jesli ma dzieci to one też kiedys będą na tym forum?
Cze
o ile nam za te 10 lat bedzie sie chciało tu byc
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 20:25
Mów za siebie, mi sie na pewno będzie chciało. będę miała 25 lat męża, albo choćby faceta, lub wielkiego pluszowego przytulaka i będę pisać 15-latkom o okresie i bedzie dział "Zapytaj Paulinę" taki jak w bravo^^
moze koło półtorej =)
ja też tu bendem za 10 lat =D będę mieć 24 lata, faceta ^^ bedemy mieszkać w jakiejś zawszałej kawalerce =D ale oczywiście będe mieć komputer z internetem hyhy =D i będę sobe machać z Pauliną na dzieńdobry przez okno =PP
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
A ja....a ja...a ja....chyba się powtarzam:DAja nie chcę myśleć o tym,co będzie za 10 lat,tylko cieszyć się chcę,że mam dopiero 14:D
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:24
panienka_wierzba napisał/a:
moze koło półtorej =)
ja też tu bendem za 10 lat =D będę mieć 24 lata, faceta ^^ bedemy mieszkać w jakiejś zawszałej kawalerce =D ale oczywiście będe mieć komputer z internetem hyhy =D i będę sobe machać z Pauliną na dzieńdobry przez okno =PP
W jakimś pełnym karaluchów 10pietrowcu, ale ze swoimi chłopami będziemy szczęsliwe, bo bedą grywać w jakiejś dziurze na gitarach dla pijaczków, będą nosić grosze, ale za to to będą wymarzone chłopy