| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Historyczka nie jest taka zła!!
Autor Wiadomość
Clover Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:01   Historyczka nie jest taka zła!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo mi się podoba historia lecz nauczycielka jest straszna czy możecie mi powiedzieć jakiego wy macie nauczyciela histori ??!! Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ![/quote]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Zła Pani Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam [cenzura]ą nauczycielke od histy Smile Nigdy nie lubiłam tej lekcji ale zalezy tez kto uczy przedmiotu. Ale niestety po pierwszym półroczu ona odchodzi ponieważ zaszła w ciąże =((

Numer Gadu-Gadu
6094670
Noid
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:33   

A ja mam zagrzebistego faceta od histy Razz Normalnie gościu nie do pobicia. Tłumaczy jak należy, można z nim pożartować, pożycza od nas różne gry i wogóle biggrin
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam nauczycielke Wink Jest...fajna biggrin Umie wytłumaczyć i świetnie sie z nią dyskutuje na temat gier komputerowych ;pp Ma też baaardzo duze poczucie humoru biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
A ja mam zołze ... gush to mało powiedziane Smile
Fajnie sie ubiera Razz i maluje paznokcie na takiz ielony zgniły kolor biggrin
hehehe Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 23:06   

Ja mam chamską, wredną i niesprawiedliwą zołzę, która pyta zawsze 7 lekcji wstecz a kartkówki robi z 8 w tył Shocked Do tego oddawała kartkówki i miałam wszystko napisane (dobrze!) ale włąsnymi słowamui, to mi dała +3 - "ponieważ nie pisałaś językiem historycznym" Rolling Eyes Coś mnie trafia, jeszcze prawie 2 lata, RATUNKU!!!!!
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:39   

Ja mam faceta, który dłubie w nosie ma dziwne odzywki, nie lubi mnie, faworysuje dziewczynę, która na jego lekcji zgrywa mądralę, siedzi sztywna i wypina pierś chociaż chyba ma jej niewiele i woguel jest straszny...
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 11:13   

Moja historyczka jest po prostu wspaniała. Wyluzowana, ma luźne podejście do nastolatków [choć jak trzeba - opieprzy nas], zawsze pożartuje, opowiada ciekawe rzeczy związane z historią. No świetna kobieta, prawdziwy pedagog. Ona jest powinna być wzorem nauczycieli...
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja nauczycielka od histy jest poprostu... NUDNA!
Całą lekcje gada tak przynudzająco <ziewa>...
A nadodatek dłubie w nosie i myśli, że nikt jej nie widzi...
Raz nawet widzieliśmy, że to co wygrzebała to... ZJADŁA ! Confused Confused Confused Confused Puke
Potem przez cały dzień chciało mi się wymiotować...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasza wychowawczyni to historyczka, jest okropna ja siedziałamw ostaniej ławce to mnie i mojeą kumpele do przodu na sprawdzian przesadzała a teraz nas na dobre wykurzyła do przodu i mnie złapała za ściąganie z zeszytu o chyba mi odrazu pałe da (powinna o 1 stpień obniżyć) wszyscy w kalsie na nią wyklinają,poprostu MASAKRA!
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 08:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Hehehe a jak mnie historyczka złapała na sciaganiu pierwsza wpadka Wink
to było 5 minut po dzwonku ... i nawet nie sciągałam tylko mi sie wysuneła ściagawka of course Wink
No i zabrała mi kartke sciąge (5 minut po dzwonku) i postawiła jedyneczkę
Jeszcze mojego kolege przyłapała w2 minuty po mnie i poprpstu zabrała mu ściage i pozwoliła mu dalej pisac Confused
Sie wkurzyła a jak 2 dziewczyny przyłapała to napisała im adnotacje że ma obnizyc ocene :/
Oto jest sprawiedliwość Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh...Moja to Powała z Taczewa heheheh bo ma podobne nazwisko a w tym roku przerabialiśmy Krzyżaków i wszyscy się z tego nabijali Smile Poza tym niektórzy mówią na nią "baba z wąsem" Mr. Green Fajna jest,ma poczucie chumoru ale starsznie ocenia...Jak an egzaminie do liceum Rolling Eyes

zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam babkę od historii baaaaaaardzo fajną. Wszystko potrafi naprawde dobrze wytłumaczyć mimo, że baaaaardzo nie lubię tego przedmiotu

Numer Gadu-Gadu
8619585
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 08:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My też mamy fajną babę od histy ma fajne nazwisko :Mycio Smile ale w szkole mojej kuzynki jest taka głupia baba od histori bo u niej najwyższa ocena to 3 i jak sumuje ocene na koniec roku to liczy to normalnie a w szkole mojej koleżanki była taka nauczycielka od angielskiego która uczyła tylko tych co lubiła a jej akurat nie i musiała się przenieść do innej szkoły
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
kicia
Gość
PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 17:53   

Ja nie nawidzę mojej nauczycielki od historii! :twisted: :evil: :x
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu