| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Lesbijki

Czy jesteś lesbijką lub bisexualistką ?
TAK
18%
 18%  [ 10 ]
NIE
81%
 81%  [ 43 ]
Głosowań: 53
Wszystkich Głosów: 53

Autor Wiadomość
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:46   Lesbijki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem ze juz byly takie tematy ale ja chcialabym uslyszec a raczej przeczytac od was odpowiedz. Czy dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ? Czy to ze z ktos ukrywa to z inna dziewczyna z jakiegos powodu jest dla was nmormalne ? Chodzi mi o ukrywanie przed znajomymi albo rodzicami

Numer Gadu-Gadu
2071312
mindi10 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a co to takiego bisexualistka?

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 19:05   

Homoseksualista / homoseksualistka, to osoba, która współżyje lub po prostuodczuwa uczucia do osoby tej samej płci, natomiast bisteksualista / biseksualistka, to osoba, która odczuwa te sama uczucia lub jak również wczaśniej napisałam 'współżyje' z osobą tej samej płci oraz przeciwnej.

Temat trochę bezsensowny. Nie nadaje się do forum 'dojrzewanie'. Co chcesz powiedzieć przez te pytanie: 'Czy dla Was lesbijki przez neta (czyli poznały się na czacie) są prawdziwymi dziewczyniami?'.
Dziewczyna jak dziewczyna - poprostu jest dziewczyną. Co do lesbijstwa, nie ma co się krępować. Różnie to w życiu bywa...
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

był kiedyś forum seks ale teraz go niema i sama tego nierozumiem.
Co do tematu : nierozumiem jak można mówić lub w ogóle myśleć że homoseksualiści są gorsi! Oczywście można sie zdumieć troche na wiodok dwóch osób trzymających się zaa ręke tej samej płci. A z tego co wiem aż 10 % populacji ludzkiej jest nimi. Więc zaakceptujmy ich. Dorosły człowiek ma prawo wiązazc się z kim chce. (oczywiście młody też ale już nie tak na stałe)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lesbijki...geje itp. to też ludzie..należy ich szanowac tak jak innych..
pechowa_ona napisał/a:
dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ?

Nie wiem czy prawdziwymi dziewczynami...może zmieniły się w chłopaka? Rolling Eyes
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:46   

Ja nie mam nic przeciwko TAKIM ludziom. Wręcz uważam za nie na miejscu dyskryminacja ich, wyśmiewanie, chamskie odzywki itd. Każdy ma prawo do własnego zdania, upodobania... Tak samo do wyboru płci osoby, z którą chce spędzić reszte życia. To moje zdanie.
Jednak sama nie jestem ani homo, ani bi Wink Ale toleruję i znam kilkoro takich ludzi biggrin
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:54   

A ja powiem szczerze - jestem biseksualna. I się tego nie wstydzę. Nic a nic.
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion - jedyna odważna osoba się przyznała, w dodatku się tego nie wstydzi. Owszem, nie należy tych ludzi traktować gorzej. To normalni ludzie z innymi gustami, upodobaniami. Mają prawo wyboru: ta sama płeć lub odmienna płeć. O jejq, jak ja lubię mieć prawo wyboru biggrin A w średniowieczu tak nie było Razz

Numer Gadu-Gadu
2187507
Tavion
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:04   

mycha, a czego miałabym się wstydzić. Nie muszę ukrywać, że podobają mi się i faceci i kobiety, chyba niczego dziwnego w tym nie ma, nie? Wink
Powrót do góry
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie też się niektóre kobiety podobają Laughing tzn. chciałąbym być taka jak one [wygląd].
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie kobiety nie pociągają, ale chciałabym być z wyglądu taka jak niektótre Wink
A co do forum o seksie, to było jeszcze dość niedawno, ale Aga coś poknociła i nie oddałą nam go Razz
To Ja, kiedy będzie "Seks" ?! Smile
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:29   

Moje życie intymne się jeszcze nie rozwinęło na dobre, ale jak na razie pociągają mnie faceci... ale wzyciu wiele się smienia, coraz więcej społeczeństwa jest bisexualnego. Tavion się nie wstydziła przyznać i to pochwalam, bo nie ma się z czym chować. Dla mnie jest tą samą Tavionką, której kucyk uciekł z Ava.
Powrót do góry
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jedna obóbka sie przyznała... To ja tez sie przyznam... Jestem biseksualistka !!! Musialam to powiedziec... Poprostu chcialam sie dowiedziec co o tym sadzicie. A tak narazie to tylko 1 raz doszlo do takiego intymnego zetkniecia sie z dziewczyna Wink z chlopakiem jeszcze nigdy Cool ale wydaje mi sie ze dziewczynie jest to latwiej zaproponowac i latwiej o tym rozmawiac, chyba ze masz bardzo fajnego qmpla ktory nic nie wygada swoim znajomkom ale tacy zadko sie zdazaja... Ja akurat jestem zalamana bo synek w ktorym jestem zakochana chodzi z moja qmpela... Totalna zalamka... Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2071312
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:21   

Mi się podobają niektóre dziewczyny czy też kobiety. Ale nie chodzi o to, że nie wiem co bym z nimi chciała robić, tylko z wyglądu, że chciałabym być taka jak one i na tym koniec biggrin
Powrót do góry
Pyta Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakie 10% populacji! Co za bzdura!!! Od 1-2%! U 8% populacji moze wystąpić biseksualizm.

Homoseksualiści (bez urazy) to lekko upośledzeni uczuciowo ludzie. Mają bodajze mniejszy móżdzek od hetero.
Biseksualisci - powinni sie zastanowic... eh.. głupota ludzka...
Powrót do góry
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi